The Walking Dead sesong 10-finalen kommer i oktober

Neste sesong kommer ikke før i 2021, men oktober blir likevel fylt opp med zombie-underholdning

Annonse

Sesongens siste episode av The Walking Dead har endelig fått en premieredato. 5. oktober rundes sesongens andre del av på norske Fox.

Satt på vent grunnet pandemi

The Walking Dead-produksjonen ble i likhet med de fleste andre seriene rammet av koronapandemien. Siste episode ble derfor ikke sent som planlagt i vår og det har tatt lang tid før AMC, som sender serien i USA, har hatt mulighet til å fullføre produksjonen.

Nå er kanalen såpass sikre på at det lar seg gjøre at de har satt av søndag 4. oktober til sesongavslutningen. Det betyr at den vises 5. oktober her hjemme på Fox, som viser serien først.

Sesongen utvides med seks episoder

Som et resultat av all omrokkering vil det bli spilt inn ytterligere seks episoder av sesong 10, som sendes i 2021.

Dermed blir sesongen i realiteten i tre deler, hvor del 3 trolig sendes våren 2021 og sesong 11 først kommer høsten 2022.

Sesong 11 utsettes

For ikke overraskende betyr det også at 11. sesong ikke sendes til høsten. Det meste av amerikansk produksjonsmiljø har enda ikke startet opp igjen, som betyr at fans i beste fall kan håpe på ny sesong våren 2021.

Lauren Cohan er bekreftet å være tilbake i serien, etter at hun forsøkte seg på den mislykkede og tidlig kansellerte serien Whiskey Cavalier.

Lauren Cohan i The Walking Dead. Foto: AMC

Samme skjebne er tilfellet for en rekke andre serier, men det betyr ikke at seriefrelste vil gå høsten i møte uten nytt innhold. Strømmetjenester som Netflix og Amazon Prime Video har serier som var ferdig innspilt før produksjonsstans inntraff og også enkelte kanaler, som HBO, har flyttet planlagte vår-premierer til høsten.

Ny The Walking Dead-serie og Fear the Walking Dead får også premiere i oktober

En av vår-premièrene som ble flyttet på var den nye zombie-serien The Walking Dead: World Beyond, som nå har fått nye premieredato 4. oktober.

Serien vil bli begrenset til to sesonger og viser en ny generasjon som må reise ut i en verden fylt med vandrende døde.

I Norge er det Amazon Prime Video som vil vise serien.

I tillegg vil oktober huse en ny sesong av Fear the Walking Dead. Sjette sesong kommer 12. oktober på HBO Nordic.

Fra premierekalenderen

2020søn04okt09:00Ny tidPremiereThe Walking Dead: World Beyond sesong 1Amazon Prime VideoOpprinnelig premiere 12. april ble flyttet grunnet koronapandemi09:00 Sjanger:Drama,Skrekk,Thriller

2020man05okt22:00Ny tidPremiereThe Walking Dead sesong 10 del 2-finaleFoxSesongfinalen ble utsatt grunnet koronapandemien22:00 Sjanger:Action,Drama,Skrekk,Spenning

2020man12okt22:00PremiereFear The Walking Dead sesong 6HBO Nordic22:00 Sjanger:Action,Drama,Skrekk,Spenning

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X