Hayden Christensen kommer tilbake som Darth Vader

Hayden Christensen kommer tilbake til Star Wars-universet i den kommende Obi-Wan serien på Disney+.

Nyheten var en av flere avslørt på en Disney-presentasjon. Den nye serien er satt til ti år etter hendelsene i Revenge of the Sith. Serien har vært planlagt lenge, med Ewan McGregor tilbake som den sverdsvingende Jedien Obi-Wan Kenobi.

Ewan McGregor
Ewan McGregor. Foto: Lucasfilm

Vil vi få se skuespilleren?

Hayden Christensen har holdt en langt lavere profil enn da Star Wars: Episode II – Attack of the Clones og Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith (2005) regjerte på kinoene til svært blandet kritikk.

Spesielt Christensen fikk gjennomgå av de mest kritiske røstene, men rollefiguren ble svært populær blant den nye generasjonen av Star Wars-fans som vokste opp med den andre trilogien.

Obi-Wan og Darth Vader dukker begge opp i tegneserien Star Wars: The Clone Wars.

Siden Anakin Skywalker er blitt til Darth Vader i den nye serien blir et åpenbart spørsmål om vi i det hele tatt får sett skuespilleren. Kanskje han tar samme tilnærming som Pedro Pascal har i The Mandalorian, hvor skuespilleren bærer maske hele tiden.

Innspillingsstart til neste år

Innspillingen starter i 2021, noe som betyr at serien fortsatt er et stykke unna. Opprinnelig var innspillingen planlagt å starte i juli 2020.

Stellan Skrasgard, Kyle Soller, Denise Gough, Adria Arjona og Genevieve O’Reilly er øvrige faste skuespillere i miniserien. Manus er skrevet av Joby Harold.

Disney har avslørt at det vil komme rundt ti Star Wars-serier de neste årene. The Mandalorian var først ut, i tillegg kommer Andor, en Ahsoka Tana-serie og Rangers of the New Republic.

Du kan sjekke ut oversikt over kommende Disney+-serier i denne oversikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Annonse

Populært på Disney+For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

AnnonseTil Disney+
X
X
X