Ewan McGregor
Ewan McGregor. Foto: Lucasfilm

Ewan McGregor kan nok en gang finne frem lyssverdet og innta rollen som Obi-Wan Kenobi.

Retur for McGregor?

Det er Deadline som melder at Hollywood-skuespilleren, som spilte Jedi-mesteren i de tre forløper-filmene The Phantom Menace (1999), Attack of the Clones (2002) og Revenge of the Sith (2005), er ønsket i rollen for en potensiell miniserie på Disney+.

Om det er hold i ryktet og McGregor takker ja, vil det bety hans tredje rolle i en TV-serie dette tiåret. Han hadde to fremtredende roller i forrige sesong av Fargo og dukket opp i en gjesterolle i Doll & Em i 2015. Skuespilleren lider ikke av mangel på tilbud, for han spiller i fire kommende filmer, blant annet Birds of Prey.

Selv om skuespilleren takker nei betyr ikke det nødvendigvis at prosjektet havarerer. Disney har tidligere utforsket muligheten for en egen Obi-Wan Kenobi-film, men det er dette prosjektet som nå er endret til et serieprosjekt.

Mye tyder på at dette er en gjennomgående strategisk endring hos selskapet, som i økende grad retter fokus mot serieprosjekt på den kommende strømmetjenesten Disney+.

The Mandalorian kommer på Disney+ i november

Disney+ er den nye strømmetjenesten til Disney, som lanseres i USA i november 2019. Den er forventet lansert i Europa i 2020. Storsatsingen er ventet å bli en seriøs utfordrer til Netflix-dominansen, og tidligere i år imponerte selskapet med sine lanseringsplaner.

The Mandalorian. Foto: Disney
The Mandalorian. Foto: Disney

Disney har satset tungt på Star Wars-universet etter at de kjøpte opp selskapet som satt på rettighetene. En ny trilogi avsluttes senere i år med Star Wars: The Rise of Skywalker, og serien The Mandalorian kommer i forbindelse med lanseringen av Disney+. Serien er skapt av Iron Man-regissør Jon Favreau og har Pedro Pascal i hovedrollen.

I tillegg er en serie med Diego Luna annonsert, han vil gjenta rollen som Cassian Andor fra filmen Rogue One: A Star Wars Story.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer