Ukens premierer uke 38, 2020: 15 nye serier på Disney+, Netflix, HBO Nordic og TNT

Del nyheten

Det er en ellevill serieuke med hele 15 nye serier på strømming og TV. I tillegg er det flere film- og programpremierer, nye sesonger og spennende nyheter. Snakker vi tidenes serieuke?

Storserier på rekke og rad

Disney+ er på plass og samme dag kom nyheten om at vi neste år kan glede oss til den store nye strømmetjenesten Paramount+. I Norge er flere Star Wars-fans frustrert over at ikke hele første sesong av The Mandalorian ble sluppet. De kan trøste seg med at det er mye annet å se på mens man venter på neste galaktiske eventyr.

Ratched på Netflix er nok en storsatsing, mens det på TNT blir episk sci-fi eventyr med blant annet Vikings-stjernen Travis Fimmel i fremtredende role. Raised By Wolves har blant annet Ridley Scott som regissør på et par av episodene.

Raised by Wolves. Foto: HBO Max
Raised by Wolves. Foto: HBO Max

Netflix byr på blant annet Jurassic World: Camp Cretaceous og på HBO Nordic er det tid for Jude Law-serien The Third Day.

Totalt er det nærmere 50 premierer denne uken som vi her gir deg oversikt over.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 37, 2020:

[arm_setup id=»1″ hide_title=»true» popup=»true» link_type=»link» link_title=»Klikk her for å bli abonnent» overlay=»0.6″ modal_bgcolor=»#000000″ popup_height=»auto» popup_width=»800″ link_css=»» link_hover_css=»»]

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse