Christopher Schjelderup har en melding til Disney+: Frigi The Mandalorian

AnnonseRegistrer deg for Disney+ her

Bergenspolitikerne aner ikke hvordan de skal får bergensere til å holde seg hjemme i kampen mot økende smitte. Inn seiler Disney+ og sørger for at fest enkelt kan byttes ut med dverger, superhelter, prinsesser og snakkende dyr. For øvrig en løsning komiker Christopher Schjelderup foreslå for måneder siden.

Det er bare et problem. Hele første sesong av The Mandalorian er ikke tilgjengelig. Kun to episoder ble sluppet ved lansering 15. september. Serien blir sendt ukentlig, til tross fro at amerikanerne fikk serien servert for et år siden.

– Jeg vil ikke høre at det er et I-landsproblem. Det er mitt største problem!, sier komiker Schjelderup via en fem minutter lang humoristisk rant på Instagram.

https://www.instagram.com/tv/CFJu2MXl3_Q/?utm_source=ig_web_copy_link

Schjelderup er en morsom mann han. Spesielt for å være fra Fana og ha et så komplisert etternavn å stave (seriøst, hva gjør den e-en mellom d og r? Jeg bommer alltid). For en fra Loddefjord sitter det langt inne å rose noen fra den bydelen, som primært er kjent for rikmannsstrøk, barneproduksjonsfabrikken av komikere som endte på TVNorge (minus Christopher) og fotballag som kun slår langpasninger (for så å bli slått ut av Vadmyra i cuper).

Bodshow mens du venter?

Løsningen for alle som savner nye episoder av The Mandalorian? Vi vil foreslå å sjekke ut Schjelderups bodshow på Facebook. Du leste riktig. Bodshow. Mannen har på heltemodig vis brukt koronapandemien til å servere underholdning som balanserer på kanten av anstendighet. Sittende i en bod med en absurd parykk og mengder med god stemning.

Om alle som planla å binge The Mandalorian sjekker innom Facebook-siden hans kan det være han roer seg litt. Eventuelt at Disney+ frigir de øvrige episodene av høstens store snakkis.

Så håper vi ellers at Disney+ får orden på lanseringen sin. Pågangen har åpenbart vært større enn forventet, for det er flere som melder om problemer med pålogging, avspilling og/eller betaling. Vi satser på at dette løses raskt og må si det lover godt for bekjempelsen av koronapandemien at så mange ønsker å benke seg foran TV’en og mobilen.

Sjekk gjerne ut månedens serietips hvis du har behov for noe å se på mens du venter på neste episode. Vi oppfordrer alle til å følge råd fra myndighetene og være litt asosial de neste ukene, slik at vi kommer mest mulig helskinnet gjennom høst og vinter. Serietitting er jo en ypperlig aktivitet i så måte.

(og jada, jeg vet han heter Christoffer)

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer

Følg oss

Annonse

Podcast: Vi hyller farsrollen

Populært på Disney+For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X