The Mandalorian. Foto: Disney+
The Mandalorian. Foto: Disney+

Disney-suksessen The Mandalorian blir det store trekkplasteret når Disney+ lanseres i Norge 15. september. Fans behøver ikke vente lenge på ny sesong, nå har Disney bekreftet at westerneventyret i en galakse langt langt unna fortsetter 30. oktober.

Star Wars-serien skal friste seerne

The Mandalorian er en av fjorårets mest kritikerroste og omtalte nye serier, med en snittkarakter på 8.7 på IMDb. Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) har hovedrollen som en mystisk dusørjeger.

Innspillingen av den nye sesongen var ferdig før de fleste produksjoner måtte stenge ned som følge av koronapandemien. Derfor unngikk Disney+ lange forsinkelser.

Noe som nok er beroligende for selskapet. Disney+ har vært svært viktig for Disney, som har slitt stort med sine fornøyelsesparker og storfilmer – to viktige inntektskilder som er hardt rammet av pandemien. Strømmetjenesten Disney+ går derimot så det griner.

The Mandalorian var en viktig faktor for den solide USA-lanseringen av Disney+ og har også blitt mer positivt mottatt enn de nyeste Star Wars-filmene.

Annonse

I Norge er serien et av trekkplasterne når Disney+ lanseres 15. september. I en høst tettpakket med spennende nye serier blir den en viktig brikke for strømmetjenesten.

Serien blir eksklusiv for Disney+, den blir sendt med ny episode hver uke.

Fra premierekalenderen

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

2020fre30okt09:00PremiereThe Mandalorian sesong 2Disney+09:00 Sjanger:Drama,Eventyr,Science Fiction,Western

Din Disney+-oversikt

Serienytt har en rekke oversikter for å hjelpe deg med å få oversikt over Disney+-tilbudet.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer