Det kommer minst 50 nye serier høsten 2020, flere seriefavoritter er også tilbake. Her er oversikten.

Ferskvaredisken er langt fra strippet av den ødeleggende koronpandemien. Til tross for nedstengte produksjoner og en rekke forsinkelser vil høsten by på langt mer innhold enn hva vi vil klare å konsumere.

Oversikten inneholder alt over 50 nye serier. Antallet er ventet å vokse utover høsten når oktober- og novemberpremierer blir bekreftet.

Flere datoer er alt klart for de tre høstmånedene september, oktober og november. Blant annet er The Crown tilbake med ny sesong på Netflix og The Boys på Amazon Prime Video.

Av nye serier er det nok størst spenning knyttet til Disney+, som med sitt flaggskip The Mandalorian endelig er klar for Norge. De har også flere andre nye serier på vei, som dramaserien The Right Stuff.

Annonse

The Right Stuff. Foto: National Geographic
The Right Stuff er en av storseriene som kommer på Disney+ i høst. Foto: National Geographic

Norske serier kommer også, med NRK-aktuelle Atlantic Crossing som et av høstens aller største høydepunkt. Norske Tobias Santelmann og Sofia Helin spiller der kronprinsparet, mens selveste Kyle MacLachlan (Twin Peaks) inntar rollen som president Franklin D. Roosevelt.

HBO Nordic kan vise til noen av vårens utsatte serier som store trekkplaster, blant annet The Undoing med Hugh Grant og Nicole Kidman.

Serienytt-oversikten over høstens nye serier og sesonger

Vi legger til bilder og annen informasjon om de nye seriene når dette blir frigitt av kanaler og strømmetjenester, med full oversikt over hvor de er bekreftet å komme (om seriene blir tilgjengelig i Norge). I oversikten finner du bilde, beskrivelse, hvor seriene kommer, hvilket land de kommer fra og hvilke sjangere de tilhører.

Planlagt sendetidspunkt for serier kan bli endret. For noen av seriene er det antatt at de sendes i sommer, men det kan også hende seriene blir flyttet til høsten. Vi tar utgangspunkt i perioden 1. september- 30. november i vår oversikt.

Ikke alle seriene vises nødvendigvis i Norge. Selv om vi i 2020 er prisgitt en rekke strømmetjenester betyr ikke det at alle seriene dukker opp i Norge. Noen kan også først bli vist her ved en senere anledning.

Serier som hadde premiere i august kan også strekke seg utover høsten. Sjekk vår oversikt over seriesommeren 2020 for mer informasjon om de seriene.

The Third Day. Foto: HBO Nordic
Jude Law i The Third Day er blant over 50 nye serier som kommer høsten 2020. Foto: HBO Nordic
  • Seriene som er/blir tilgjengelig i Norge er merket i oversikten. Slik får du enkelt oversikt over hvor serien går.
  • Klikk på «til serieside» for mer informasjon. Der finner du trailer (om tilgjengelig) og informasjon om bl.a. skuespillere og andre nyheter. Kanskje viktigst av alt: Du finner premieredato (der hvor den er tilgjengelig).
  • Nederst i artikkelen er også oversikt over kjente premièredatoer. Den er hentet fra vår populære premierekalender.

De nye seriene og sesongene som kommer høsten 2020

Nye serier

123

Antall serier så langt i oversikten. Antallet forventes å bli 50-60.

Premieredatoer

148

Kjente premièredatoer for nye serier og sesonger i Norge.


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer