Seriesommeren blir langt fra fattig til tross for pandemien. Det forventes nærmere 50 nye serier og like mange nye sesonger for eksisterende serier. Serienytt gir deg oversikten.

Underholdningsbransjen er fortsatt rammet av nedstengning, som også betyr at premieredatoer flyttes og serier utsettes. Samtidig jakter strømmetjenestene erstatning for annet planlagt innhold, noe som trolig betyr økt innkjøp av serier.

Over 50 serier er ventet i juni, juli og august. Det er fortsatt en bransje preget av forsinkelser, og blant annet Disney+-seriene må norske seere smøre seg med tålmodighet for. Den planlagte sommer-lanseringen er flyttet til høsten.

Perry Mason
Perry Mason. Foto: HBO

Flere nye serier for norske seere er ikke nødvendigvis fra i år. TV 2 Sumo viser blant annet en serie som Pennyworth, i tillegg er det også gamle klassikere som dukker opp for første gang på strømming. Flere vil nok benke seg foran skjermen for et nostalgisk gjensyn med sykkelpolitiet i Pacific Blue.

Av storserier varter Netflix blant annet opp med Cursed og HBO Nordic kan skilte med Lovecraft Country. Alt i alt blir det nok av godbiter å se frem til denne sommeren!

Annonse

Vi legger til bilder og annen informasjon om de nye seriene når dette blir frigitt av kanaler og strømmetjenester, med full oversikt over hvor de er bekreftet å komme (om seriene blir tilgjengelig i Norge). I oversikten finner du bilde, beskrivelse, hvor seriene kommer, hvilket land de kommer fra og hvilke sjangere de tilhører.

Planlagt sendetidspunkt for serier kan bli endret. For noen av seriene er det antatt at de sendes i sommer, men det kan også hende seriene blir flyttet til høsten. Vi tar utgangspunkt i perioden 1. juni- 31. august i vår oversikt.

Ikke alle seriene vises nødvendigvis i Norge. Selv om vi i 2020 er prisgitt en rekke strømmetjenester betyr ikke det at alle seriene dukker opp i Norge. Noen kan også først bli vist her ved en senere anledning.

Cursed. Foto: Netflix
Cursed. Foto: Netflix
  • Seriene som er/blir tilgjengelig i Norge er merket i oversikten. Slik får du enkelt oversikt over hvor serien går.
  • Klikk på «til serieside» for mer informasjon. Der finner du trailer (om tilgjengelig) og informasjon om bl.a. skuespillere og andre nyheter. Kanskje viktigst av alt: Du finner premieredato (der hvor den er tilgjengelig).
  • Nederst i artikkelen er også oversikt over kjente premièredatoer. Den er hentet fra vår populære premierekalender.

De nye seriene som kommer sommeren 2020

Nye serier

72

Antall serier så langt i oversikten. Antallet forventes å bli 50-60.

Premieredatoer

130

Kjente premièredatoer for nye serier og sesonger i Norge.


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer