The Boys. Foto: Amazon Studios
The Boys. Foto: Amazon Studios

Amazon Prime Video-serien The Boys tok seere og kritikere med storm sommeren 2019. I år må seerne vente til høsten for fortsettelsen.

Ukentlige episoder

4. september får andre sesong av The Boys premiere. I motsetning til vanlig Amazon-praksis slippes ikke alle episoder på en gang. De tre første episodene slippes på premieredagen, de øvrige episodene sendes ukentlig.

Om dette blir en ny praksis for strømmetjenesten vites ikke, ei heller om det er som følge av utfordringer med produksjonen i forbindelse med koronapandemien.

– Vi ønsker at du skal få tid til å miste vettet, fordøye, diskutere og komme nedpå igjen før du får en ny dose. Vi har kun ditt beste i tankene. Håper du elsker sesongen like mye som vi gjør, sier serieskaper og produsent Eric Kripke.

Spinklere seriehøst

Grepet kan hjelpe serien å skape mer oppmerksomhet i en seriehverdag som blir stadig mer overfylt. Prime Video har vanligvis fulgt samme taktikk som Netflix med å slippe hele sesonger på en gang, noe som sikrer økt «binging» av serier.

Annonse

Utfordringen er at slike serier samtidig sliter med å holde på interesse og diskusjon over tid, med færre oppslag i pressen. En serie som Game of Thrones dominerte nyhetsdekning uke etter uke da sesongene ble sendt, det samme har storserier som Netflix-serien The Witcher og Amazon Prime Video-serien The Boys slitt med å matche.

Høsten gjør det enklere for Prime Video-serien å markere seg da flere av høstens storserier er flyttet til vinter eller 2021 på grunn av produksjonsstans. Dette gjelder blant annet de mange superheltseriene til The CW (The Flash, Supergirl, Batwoman), selv om de nok kan sies å sikte seg inn på en litt annen målgruppe enn den voldelige og veldig grafiske The Boys.

Blant de høyest rangerte 2019-seriene

The Boys oppnådde en IMDB-karakter på 8.7, som er blant de høyest rangerte seriene fra 2019. Serien ble raskt fornyet og også en tredje sesong er på vei.

«The Boys» er en gruppe som gjør sitt for å kvitte verden for «supes».

Amazon holder visningstall hemmelig, men hevdet at serien var blant strømmetjenestens mest sette. Analysebyrået Nielsen hevdet derimot at serien hadde beskjedne 4.1 millioner seere i løpet av de ti første dagene. Seriens høye aldersgrense bidrar nok til at den ikke har samme nedslagsfelt som tradisjonelle superheltserier, i tillegg handler serien primært om å kritisere glorie-effekten og kjendiskultur.

I vår serieoversikt for Amazon har den ikke klart å komme seg inn på topp 20 av de mest populære seriene. Det kan trygt sies å være en skjult perle blant strømmetjenestenes mange serier.

Serien handler om en gruppe oppviglere som omtaler seg som «The Boys». De jobber med å avsløre at superhelter er langt fra så edle som de utgir seg for å være.

I sesong 2 kommer nykommer Stormfront og skaper problemer for superheltgruppen «The seven». Et klipp med sesongens tre første minutter ble slupper samtidig som premièredatoen ble kunngjort.

Karl Urban, Antony Starr, Erin Moriarty, Jack Quaid, Chace Crawford, Jessie Usher, Karen Fukuhara og Aya Cash har fremtredende roller i sesong 2 av The Boys.

2020fre04sep09:00PremiereThe Boys sesong 2Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Action,Drama,Komedie

Oversikt: Serier på Amazon Prime Video

Lei av å miste oversikten over hva Amazon tilbyr? Søk og filtrer i vår seriedatabase.

Serier som kommer på Amazon

Se oversikt over seriene som er på vei til Amazon – både de vi vet premieredato på og andre spennende prosjekt.

Oversikt: Superheltserier

Hvilke superheltserier finnes det? Hvor kan du se de? Seriedatabasen gir deg svaret.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer