The Crown sesong 4 kommer i november på Netflix

Del nyheten

Vinteren er sikert for The Crown-fans, som kan glede seg over at fjerde sesong kommer 15. november.

Koronapandemien stopper ikke dronning Elisabeth II. Den nye sesongen kommer på strømmetjenesten i november og bekrefter Netflix-sjef Reed Hastings uttalelser om at årets sendeskjema forblir temmelig uberørt av de mange nedstengte produksjonene.

Netflix avslørte premieredatoen på sin britiske Twitter-konto.

Lang ventetid til sesong 5

Et skår i gleden er at ventetiden til sesong 5 blir minst to år, for de to siste sesongene må gjennom en omfattende produksjon. De mange korona-restriksjonene produksjonen er rammet av gjør det usikkert hvor lang tid det vil ta å spille inn sesongene.

Dette blir den siste sesongen med Olivia Colman i rollen som Elisabeth. Imelda Staunton overtar rollen i seriens to avsluttende sesonger. Jonathan Pryce overtar rollen som prins Philip.

I fjerde sesong er blant annet Emma Corrin i rollen som prinsesse Diana og Gillian Anderson i rollen som Margaret Thatcher nye tilskudd til serien.

Begivenhetsrik høst fra Netflix

Dette er den første november-premieren satt opp så langt av Netflix. Høsten vil blant annet by på de nye seriene Ratched og Young Wallander, i tillegg til nye sesonger av Star Trek: Discovery og The Gift.

Det er ventet at en rekke premieredatoer for høstens sendeskjema blir kunngjort de kommende ukene. Følg med i Netflix-kalenderen for siste nytt.

Fra premierekalenderen

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

2020søn15nov09:00PremiereThe Crown sesong 4Netflix

Annonse