Superman og Lois Lane Foto: The CW
Superman og Lois Lane Foto: The CW

TV-kanalen The CW har startet arbeidet med å gjøre serien Superman & Lois Lane til en realitet. Tyler Hoechlin og Elizabeth Tulloch er tiltenkt hovedrollene.

Ny serie i «Arrowverse»

The CW er kanalen bak «Arrowverse», som består av seriene Batwoman, Supergirl, Arrow, Legends of Tomorrow og The Flash. Der har Superman tidligere dukket opp, først og fremst i Supergirl. Nå er det denne utgaven som The CW ønsker å gi en egen serie.

Dette blir i så fall den første TV-serien om Superman siden 90-talls-serien Lois & Clark: The New Adventures of Superman, selv om en ung Clark Kent var hovedfokus i 2001-serien Smallville.

Lois & Clark: The New Adventures of Superman ble i Norge sendt på TV 2 og hadde Dean Cain og Teri Hatcher i hovedrollene. Foto: ABC

Serien er ikke offisielt bestilt og er foreløpig på planleggingsstadiet. The CW står bak noen av verdens mest populære serier blant unge voksne og er også nylig blitt leverandør av serier til moderselskapets kommende store strømmetjeneste HBO Max.

Det er Todd Helbing som skriver på prosjektet og er tiltenkt rollen som sjefprodusent. Foreløpig er kun Tyler Hoechlin og Elizabeth Tulloch nevnt av skuespillere.

I «Arroverse» er Lois og Clark alt et par og de har nå også blitt foreldre. Det er ventet at serien vil vise superparets utfordringer med livet som mor og far, i en verden som har nok av utfordringer – spesielt for journalistyrket.

Kommer Superman & Lois Lane på HBO Nordic?

I Norge er Arrowverse-seriene spredt utover ulike strømmetjenester, men mye tyder på at HBO Nordic blir hjemmet til kommende prosjekter – for flere av de nyeste The CW-seriene har endt opp der (dette kan variere litt avhengig av produksjonsselskap og hvem som har rettigheter til å selge internasjonale distribusjonsrettigheter).

Arrow, som er den eldste serien i Arrowverse, sikret TV 2-nettverket seg for flere år siden og har siden først blitt vist der. Den serien avsluttes for øvrig i 2020. The Flash var lenge en serie som først ble vist på TVNorge-nettverket, før det Discovery-eide nettverket skiftet fokus og sa opp avtalene som inkluderte serien. Legends of Tomorrow vises først på Netflix, mens Supergirl og Batwoman vises først på HBO Nordic.

Annonse

Sistnevnte er det mest naturlige stedet for seriene fremover, da The CW og HBO har samme eier.

Superman og Supergirl side om side i serien Supergirl Foto: The CW

Eventuelt blir HBO Max stedet for serien, men det er fortsatt usikkert hva eier WarnerMedias planer er for Norge og HBO Max. Strømmetjenesten kommer til utvalgte steder av Europa i løpet av 2021, kunne WarnerMedia nylig avsløre. I USA lanseres HBO Max i løpet av mai 2020.

Om serien gis grønt lys vil den nok tidligst dukke opp høsten 2020. Seerne kan uansett se frem til Superman og Lois, for de dukker opp i kommende episoder av Arrowvers-seriene. Der dukker også andre utgaver av Superman opp, både fra Smallville og det store lerretet.

The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer