Deadline: Brandon Routh skal spille Superman igjen – nå i ‘Arrowverse’

Del nyheten

I en kreativ vri skal Brandon Routh dukke opp i superheltseriene til The CW i rollen som Superman, det melder bransjenettstedet Deadline.

Det spesielle her er at Brandon Routh, som spilte Superman i 2006-filmen Superman Returns, allerede spiller Ray Palmer/Atom i The CW-serien Legends of Tomorrow. Mens det i dette universert er Tyler Hoechlin som har spilt Superman i en gjesterolle, primært i Supergirl.

Tyler Hoeclin spiller Superman i Supergirl. Foto: The CW

Nå skal begge to spille Superman. Dette er mulig fordi en kommende Arrowverse-historie som går over fem episoder på fem ulike serier (The Flash, Arrow, Supergirl, Legends of Tomorrow og kommende Batwoman) handler om «multiverse» hvor ulike parallelle univers eksisterer.

Historien er gitt navnet «Crisis on Infinite Earths» og baserer seg på en kjent historie fra tegneseriebladene hvor de ulike multiversene ble samlet til ett for å gjøre det hele litt enklere for leserne. I serieutgaven står flere av universene i fare med å bli utslettet og heltene må derfor samles for å bekjempe en nærmest uovervinnelig trussel.

Brandon Routh vil der spille Superman fra et univers (i tillegg vil han spille Ray Palmer), mens Tyler Hoechlin spiller Superman fra et annet. Det er Deadline som melder om dette, og skal ha kommet messen Comic-Con i forkjøpet da det etter planen var ment å avsløre nyheten der.

Henry Caviill, som spilte Superman i de siste storfilmene på det store lerretet, er for øvrig ferdig i rollen og konsentrerer seg nå om den kommende storserien The Witcher på Netflix.

Annonse
X
X