Åtte år etter at Tom Welling takket for seg som Clark Kent i Smallville, vender han tilbake til rollen. Det skjer i Arrowverse-seriene.

I desember sparkes «Crisis of Infinite Earths» igang, som er fem episoder spredt utover seriene Arrow, Supergirl, Legends of Tomorrow og The Flash. Det vil også dukke opp rollefigurer fra Black Lightning.

I et univers av uendelige univers vil også ulike utgaver av Superman dukke opp. En av de er Tom Wellings Smallville-utgave, som vil avsløre hva som skjedde med Superman etter at vi så han fly avsted i siste episode av Smallville, det sier TV-kanalen The CW i en uttalelse.

Welling tok aldri på seg Superman-drakten i Smallville og det er, ifølge Deadline, usikkert om han kommer til å gjøre det nå som han nok en gang spiller Clark Kent.

Fra før er det også kjent at Brandon Routh vil ta på seg drakten igjen, han hadde rollen i Superman Returns-filmen. I «Arrowverse» har Tyler Hoechlin hatt rollen i flere gjesteroller, først og fremst i Supergirl.

Brandon Routh som Supermann
Brandon Routh som Superman.

Dermed blir det hele tre ulike utgaver av Superman i seriene, spilt av tre ulike skuespillere.

Dette er mulig fordi det i serien er et såkalt «multiverse», med en rekke ulike univers som eksisterer parallelt. Et av de er altså Smallville-universet.

Superman og Lois Lane Foto: The CW
Superman og Lois Lane Foto: The CW

De fem episodene sendes i desember og januar. I Norge blir det litt mer komplisert å se historien, fordi The Flash og Arrow ikke sendes like tett opp mot amerikansk sendeskjema som Legends of Tomorrow og Supergirl.

Annonse

Denne sesongen er for øvrig den siste for Arrow, serien som sparket igang «Arrowerse», mens Batwoman blir en ny serie denne sesongen. Den kommer på HBO Nordic.

Tom Welling hadde nylig en birolle i Lucifer og er klar for en ny Viaplay-serie sammen med Brendan Fraser.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer