Brendan Fraser var storstjerne på slutten av 90-tallet.

Viaplay fortsetter seriesatsingen med TV-serien The Professionals, som er løst basert på på filmen Soldiers of Fortune. I hovedrollene finner vi Smallville-stjernen Tom Welling og The Mummy-stjernen Brendan Fraser.

Det er Deadline som avslører at innspillingen av den nye serien er igang. Ved siden av Welling og Fraser har Elena Anaya, Saïd Taghmaoui, Ken Duken, Lisa Loven Kongsli og August Wittgenstein roller i serien.

Romfart, spionasje og private selskaper

Tom Welling ble kjent for rollen som Clark Kent i Smallville. Foto: The CW

I The Professionals spiller Tom Welling kaptein Vincent Corbo, en tidligere offiser, som må sette sammen et team for å etterforske hva som skjedde da en avansert satellitt eksploderte. Serien utforsker kampen som foregår mellom private selskap for å erobre verdensrommet.

Handlingen er noe ulik fra filmen serien er basert på. Der hadde Christian Slater, Dominic Monaghan, Sean Bean, James Cromwell og Ving Rhames fremtredende roller. Filmen kom i 2012 og ble ingen suksess hverken på kino eller blant kritikerne.

Serien er skapt av Jeff Most. Totalt ti episoder spilles inn i Sør-Afrika og Irland.

Fornøyd programdirektør

– Med tanke på hvor vi er i dag med privatiseringen av romfart og med produksjonsselskap i verdensklasse og velkjente skuespillere involvert i The Professionals, har denne serien alle de fremragende elementene som gjorde dette til et perfekt valg for teamet hos Viaplay, sier Viaplay-programdirektør Fredrik Ljungberg i en uttalelse.

Tele München Group vil håndtere salget av serien i det internasjonale markedet.

Dette er ikke første gang Viaplay har stjerner i en av sine originalserier, i Swedish Dicks har Peter Stormare hovedrollen med en gjesterolle av Keanu Reeves. Men med The Professionals satser Viaplay enda mer på det internasjonale markedet. Hele serien foregår på engelsk og skuespillerne er velkjente for seere både i Skandinavia og ellers i verden.

Annonse

Brendan Fraser har de siste årene gjort et lite comeback etter at han forsvant fra rampelyset av helse-relaterte årsaker. Han har blant annet hatt roller i The Affair og Condor. Tom Welling har de siste par årene vært med i Lucifer. Han jobbet mest som produsent etter et tiår i rollen som Clark Kent i Smallville.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer