Arrow. Foto: The CW

Kommende åttende sesong blir den siste av superheltserien Arrow. Det kunngjorde TV-kanalen The CW i dag.

Arrow sparket igang det som siden er blitt kjent som «Arrowverse», som utgjør fem serier (The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl og kommende Batgirl) satt til samme superheltunivers.

Serien ble fornyet i januar, sammen med en rekke andre serier fra The CW. Nå viser det seg at sesongen blir den siste og det med et redusert antall: Totalt ti episoder.

Arrow så dagens lys i 2012 og ble skapt av Greg Berlanti, Marc Guggenheim og Andrew Kreisberg. Stephen Amell fikk hovedrollen som Oliver Queen, mannen som i det skjulte operer som helten Green Arrow.

Opprinnelig var serien tiltenkt å ikke omfavne superkrefter, men dette endret seg etter seriens solide suksess. Spin-off serien The Flash ble første serie som utvidet universet.

Seriens stjerne Stephen Amell har på twitter uttrykt sin takknemlighet overfor muligheten til å spille helten – som han beskriver som den beste rollen så langt i karrieren.

I Norge har serien først blitt vist på TV 2 Sumo og TV 2 Zebra, mens eldre sesonger ble tilgjengelig på Netflix.

LES OGSÅ

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2019

Game of Thrones, Suits, Orange is the New Black, Homeland og Veep er bare noen av seriegigantene som takker for seg i 2019. Her er oversikten.
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer