Apple TV+ kan komme i november

Annonse

Apple vurderer å lansere strømmetjenesten Apple+ i november, det melder Bloomberg. I tillegg ryktes det at prisen vil bli 9,99 dollar.

Strømmekampen intensiveres

Til høsten sparkes for alvor strømmekrigen igang med nykommeren Disney+, som kommer i november. Også WarnerMedia-strømmetjenesten HBO Max og NBCUniversal er på vei og forventes å utfordre Netflix og Amazon Prime Video.

Ifølge Bloomberg er planene for Apple TV+:

  • Lansering i november.
  • Pris på 9,99 dollar.
  • Serier sendes ukentlig.

Apple har ikke bekreftet innholdet i Bloomberg-artikkelen. Om prisen stemmer vil det bety at strømmetjenesten blir dyrere enn Disney+ (syv dollar) og Amazon Prime Video, det blir mer på nivået med det billigste Netflix-abonnementet.

Kan nå 100 millioner abonnenter?

Om ryktene rundt ukentlige episoder stemmer betyr det at Apple TV+ vil gå motsatt vei av Amazon og Netflix, som normalt slipper hele sesonger på en gang. Bloomberg påpeker at dette fortsatt er under vurdering.

Nye serier som kommer eksklusivt på Apple TV+ er blant annet Jennifer Anniston-serien The Morning Show, Jason Momoa-serien See og Steven Spielbergs Amazing Stories.

Bloomberg melder videre at analytikere spår at Apple TV+ potensielt kan nå 100 millioner abonnenter i løpet av fem år. Netflix passerte nylig 150 millioner abonnenter, men opplevde for første gang på flere år et dårlig kvartal og fall i antall abonnenter i USA.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X