The Man In The High Castle er fornyet. Se trailer for sesong 3

Annonse

Premieren på den etterlengtede nye sesongen til Amazon-serien The Man In The High Castle nærmer seg. Amazon har valgt å fornye serien for sesong 4 før premieren av sesong 3. Nå har vi også endelig fått et første glimt på hva vi har i vente i en fersk trailer. 

5. oktober er serien tilbake på Amazon Prime Video (vi venter bekreftelse på om det også gjelder norske Amazon Prime Video-abonnenter). Det er gått to år siden forrige sesong.

[td_block_11 custom_title=»FOR ABONNENTER: Få oversikt over alt som kommer» color_preset=»td-block-color-style-1″ post_ids=»60858″ installed_post_types=»page» limit=»1″ tdc_css=»»]

 

Årsaken til den lange ventetiden er blant annet at det har skjedd endringer i kulissene. Serien mistet sjefprodusenten sin midtveis i sesong 2 da serieskaper Frank Spotnitz takket for seg ganske så brått. Først etter sesongen kom en ny ansvarlig på plass. Det er ingen ringere enn Bosch-skaper Eric Overmeyer.

Den amerikanske dramaserien er basert på den prisvinnende boken til Philip K. Dick. Serien tar for seg hva som ville skjedd om de allierte tapte 2. verdenskrig.

Traileren lover mer sci-fi

Første sesong ble omfavnet av kritikere og seere, hvor blant annet Rolling Stones klassifiserte den som en av tidenes beste sci-fi serier. Mottagelsen var mer blandet for seriens andre sesong.

I den nye traileren har sci-fi elementene blitt mer fremtredende. Serien kan her minne litt om årets knallgode nykommer Counterpart, en serie som anbefales for de av dere som liker The Man In The High Castle.


[td_block_11 custom_title=»LES OGSÅ» color_preset=»td-block-color-style-7″ post_ids=»82522″ limit=»1″ tdc_css=»»]


Som i foregående sesonger blir det også denne gang 10 episoder, alle episodene slippes samtidig på Amazon Prime Video.

Amazon har også storserien Jack Ryan klar for sensommeren, i tillegg til å ha flere storprosjekt på gang som Ringenes Herre-serie og en Conan-serie. I sommer bladde selskapet også opp for å redde The Expanse.

[td_block_13 custom_title=»SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»65748″ installed_post_types=»tv-serie» limit=»1″ tdc_css=»»]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X