Alt håper er ikke ute for kansellerte Lucifer. Amazon er i samtaler om muligheter for å fortsette serien. 

Amazon fikk mange nye fans da de gikk inn og reddet kansellerte The Expanse og er på offensiven etter at de betalte rekordsummer for å sikre seg rettighetene til å produsere en Ringenes Herre-serie. Nå kan det være de vinner enda flere fans, om de kommer til enighet om å fortsette dramaserien Lucifer.

Ellevil redningsaksjon for The Expanse

At samtaler pågår ble kommentert i et intervju som beskriver den elleville redningsaksjon av The Expanse, hvor alt fra Game of Thrones-skaper George R.R. Martin til grunnleggeren av Craigslist henvendte seg til Amazon-grunnlegger Jeff Bezos, som er en uttalt fan av serien.

– Jeg ønsker å gå på scenen og kunngjøre at vi bestiller serien. Kan jeg? Kan jeg?, skal Bezos ha spurt Jennifer Salke, sjefen til Amazon Studios, da han var på en romfarts-konferanse. Detaljene om redningsaksjonen ble avslørt av Salke i et intervju med Deadline.

Det endte med at Bezos kunne gi gladnyheten om at Amazon redder sci-fi serien. Nå er håpet at det samme kan skje for djevel-serien som Fox valgte å ikke satse videre på.

– Jeg har hørt at samtaler pågikk

I samme intervju avslørte Salke at det pågår samtaler om å redde Lucifer. Ved siden av Brooklyn Nine-Nine, The Expanse og Designated Survivor var dette den mest omtalte kanselleringen i vår. De to førstnevnte seriene er senere blitt reddet av henholdsvis NBC og Amazon Prime Video

– Jeg vet at internasjonalt, spesielt Storbritannia-gruppen, var veldig optimistisk vedrørende serien, jeg har ikke sjekket hvor vi er i dag (torsdag), men jeg har hørt at samtaler pågikk igår, sa Salke til Deadline.

En eventuell avtale må trolig komme i havn innen 16. juni, for etter det går skuespillernes kontrakter ut og de står fritt til å finne andre prosjekter.

Lucifer sendes i Norge på Fox, mens tidligere sesonger er tilgjengelig på Netflix. Serien handler om den falne engelen som har forlatt helvete for å jakte kriminelle i Los Angeles.


Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Oversikt over amerikanske serier som kommer tilbake for 2018/2019-sesongen finner du her.

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!