Brooklyn Nine-NIne: Foto NBC

NBC kommer fansen til unnsetning og redder den Fox-kansellerte serien Brooklyn Nine-Nine

Kun et par dager etter at Fox kunngjorde kanselleringen av blant annet Brooklyn Nine-Nine har den funnet et nytt hjem hos NBC. Hele rollebesetningen blir med videre. NBC er samme kanal som serieskaperne tidligere har jobbet for, blant annet med Parks And Recreation.

– Mike Schur, Dan Goor og Andy Samberg vokste opp på NBC og vi er begeistret over at en av de smarteste, morsomste og beste komediene på lang tid nå vil være å finne blant våre komiserier, uttalte selskapets underholdnings-sjef Robert Greenblatt om serien han angret på at han ga slipp på.

Reaksjonen på nyheten har vært begeistring. Blant annet Mark Hamill og Guillermo del Toro engasjerte seg i seriens fremtid. Håpet var først at strømmetjenesten Hulu ville redde serien, men de valgte å passere på muligheten før NBC grep den.

NBC har i løpet av uken blant annet kunngjort nysatsingen Manifest, The Enemy Within og The Village, fornyet Chicago-seriene og noe overraskende bestilt nok en sesong av Blindspot.

Annonse

Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer