The Village. Foto: NBC

NBC-nettverket satser på den nye dramaserien The Village. Seriens beskrivelse og tema sammenlignes med suksess-serien This is Us

Da This is Us tok seere med storm høsten 2016 var det med et plott som i forkant var ganske så vag og ulik de mer lettforståelige og salgbare konseptene vi normalt blir servert med. Det var en serie om søsken. Resultatet var en dramaserie som ble en av de siste års mest sette.

Beskrivelsen av The Village er også en som virker ganske lavmælt og uten de store dramatiske vendingene. Nettstedet Deadline har sammenlignet piloten med nevnte This is Us. Serien handler om et boligkompleks og dens beboere. I likhet med This is Us er det NBC som står bak serien.

Sopranos-skuespiller med aldersrekord?

Den kan skilte med det man antar er den eldste skuespilleren i en produksjon hos amerikanske kringkastingskanaler. 87-år gamle Dominic Chianese er kjent fra The Sopranos, hvor han spilte Tony Sopranos onkel. Han ble nominert til Emmy to ganger for prestasjonen. Skuespillerveteranen har vært aktiv skuespiller siden 1964. I årene etter The Sopranos tok slutt har han spilt i blant annet Boardwalk Empire, The Good Wife og Damages.

Moran Atias, Chianese, Warren Christie, Frankie Faison, Jerod Haynes, Daren Kagasoff, Michaela McManus, Lorraine Toussaint og Grace Van Dien har øvrige roller i serien. Premiere blir høsten 2018 på NBC i USA.

Annonse

Andre nye serier fra NBC er Manifest, The Enemy Within og New Amsterdam.


Serienytt-abonnenter kan i vår Kommende serier-oversikt utforske hvilke andre serier som er under produksjon.


 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer