Brooklyn Nine-NIne: Foto NBC

Fox har valgt å ikke fortsette med komiseriene Brooklyn Nine-Nine, The Mick og The Last Man On Earth.

Mai er måneden hvor flere serieskjebner blir avgjort i USA, da kanalene velger ut hvilke nye serier de vil satse på når høsten er over oss. Det betyr at eksisterende serier må gi plass. Hos Fox betyr det at Brooklyn Nine-Nine, The Mick og Last Man On Earth nå avsluttes.

Will Forte-serien Last Man On Earth fikk totalt fire sesonger, men har aldri klart å levere seertall som imponerer. Kanselleringen kommer derfor ikke som en overraskelse. Serien sendes på Viaplay i Norge.

The Mick fikk kun to sesonger på kanalen. Komiserien leverte gode seertall første sesong, men seerne har flyktet fra serien i år.

 

Annonse

Kan Brooklyn Nine-Nine reddes?

Brooklyn Nine-Nine ble aldri den samme suksessen for skaperne Dan Goor og Michael Schur som deres forrige komiserie Parks and Recreation. Skuespillerne Andy Samberg og Andre Braugher må derfor ut på jobbjakt. Det ble totalt fire sesonger av serien. Serien har vært tilgjengelig på Netflix de siste årene.

Det er et lite håp for serien, ifølge Deadline. Det har vært store protester fra fans etter at Fox kunngjorde kanselleringen, selv Star Wars-skuespiller Mark Hamill har engasjert seg. I følge nettstedet er Hulu, NBC og TBS aktuelle tjenester/kanaler til å ta over serien. Samtidig skal det sies at det de siste årene ikke har vært normalt at kansellerte serier reddes slik de gjerne ble før av innholdssøkende tjenester som Netflix og Hulu.

OPPDATERT: NBC har valgt å redde Brooklyn Nine-Nine!

Les også: Fox satser på Vampyr-serie

Vi har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer