Amerikanske Fox har valgt å satse på vampyr-serien The Passage. Mark-Paul Gosselaar har sikret seg hovedrollen. 

Vampyrserier har vært populære serie-innslag siden Buffys inntog på 90-tallet. Siden den gang har serier som True Blood og The Vampire Diaries gått sin seiersgang verden over.

Serien er basert på den populære bok-trilogien til Justin Cronin. I bøkene går det galt når myndighetene tester et nytt virus. Resultatet blir et virusutbrudd med vampyr-lignende symptomer for de som blir smittet.

Ved siden av Gosselaar er Saniyya Sidney, Vincent Piazza, Brianne Howey, Jamie McShane, Caroline Chikezie og Emmanuelle Chriqui klar for serien.

Pilotepisoden skal ikke ha møtt til forventningene hos Fox, som satt Jason Ensler til å spille inn deler av den på nytt i februar. Ridley Scott er for øvrig med som produsent, prosjektet er ansett som et av de mest ambisiøse av Fox-satsingene.

Annonse

I Norge er det vanligvis Viaplay som viser nye Fox-serier. Hvorvidt dette også gjelder The Passage, og om den vil bli sendt tett opp mot amerikansk sendetidspunkt, vil vi meddele så fort vi vet noe konkret.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer