The Enemy Within. Foto: 2019 NBCUniversal Media, LLC

NBC satser videre på spionthriller-sjangeren med den nye serien The Enemy Within. Den har Dexter-stjernen Jennifer Carpenter i hovedrollen som en vanæret tidligere CIA-agent.

Carpenters rolle i Limitless ble av det korte slag, da serien ble kansellert etter kun en sesong i 2016. Nå er 38-åringen tilbake med en ny serie hos NBC. Med seg på laget har hun Morris Chestnut, som ble ledig på markedet etter at Rosewood ble kansellert.

I The Enemy Within må FBI-agent Will Keaton (Chestnut) må motvillig be den tidligere CIA-agenten Erica Shepherd (Carpenter) om hjelp. Shepherd soner en dom på livstid for landsforræderi, men hun er den eneste som kan hjelpe Keaton med å fange en farlig spion.

Plottet minner om The Blacklist, en annen NBC-serie. Begge seriene kan sies å være inspirert av Michael Bay-filmen The Rock fra 1996 hvor Sean Connery spilte en tidligere britisk agent som hjelper FBI etter flere år i amerikansk fengsel.

Det er Gotham-produsent Ken Woodruff som står bak serien.

Annonse

Andre nye serier fra NBC er Manifest, The Village og New Amsterdam.


Serienytt-abonnenter kan i vår Kommende serier-oversikt utforske hvilke andre serier som er under produksjon.


Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer