The Walking Dead: En av seriens stjerner forlater serien i sesong 9

Spoiler! Ifølge nettstedet Collider vil The Walking Dead miste nok en stjerne. Denne gang er det den største av de for kommende sesong blir den siste for Andrew Lincoln, som spiller Rick Grimes. 

Annonse

Sjokkerende dødsfall er ikke uvanlig i The Walking Dead, det er forventet. Men en mann har vært forventet skånet og det er Rick Grimes, seriens protagonist fra dag 1. Hvorvidt rollefiguren dør er uvisst, men det er på det rene at skuespilleren skal ha valgt å forlate serien. Dermed blir det kun et halvt dusin episoder til med rollefiguren i sentrum.

Andrew Lincoln i den kritikerroste første sesongen av The Walking Dead. Foto: AMC

Ifølge Collider – og gjengitt i flere amerikanske medier – vil Andrew Lincoln forlate serien mot slutten av niende sesong. Også Entertainment Weekly har fått det bekreftet fra en kilde. TV-kanalen AMC, som står bak serien, har ingen kommentar til nyheten.

Det oppgis ikke noen spesiell årsak til at han forlater serien, men det spekuleres i ønsket om å forsøke andre roller. Skuespilleren selv har uttalt stor begeistring for den kommende sesongen og sammenligner den med første sesong.

Norman Reedus, som spiller Daryl, skal være tilbudt store summer for å overta hovedrollen i serien.

Flere har forlatt skuten

Seriens åttende sesong ble nylig avsluttet. I løpet av sesongen mistet serien ytterligere en av seriens opprinnelige faste skuespillere etter at rollefiguren ble drept.

I tillegg forsvant Lennie James til Fear the Walking Dead og fremtiden til Lauren Cohan er uviss etter at hun er klar med ny serie for ABC.

Lauren Cohan i sin nye serie Whiskey Cavallier. Foto: ABC

Hun kommer tilbake for en håndfull episoder, men det er naturligvis tvilsomt det kan bli mer nå som hun jobber fulltid med sin egen serie. Om hun skrives ut av serien eller de avventer for å se an om serien blir en hit som ikke kanselleres er usikkert.

Les også: Fear the Walking Dead-produsenter til Serienytt: – Det er en gøy verden å leve i

I Norge sendes ferske episoder av The Walking Dead på Fox og sesong 9 er ventet å premiere i oktober. HBO Nordic viser ferske episoder av Fear the Walking Dead.

Sjekk ut øvrige kategorier

Kommende episoder

Annonse

Relevante nyheter

The Walking Dead-serier: