Dette er The Walking Dead-karakteren som vil dukke opp i Fear The Walking Dead

Nå vet vi hvilken karakter fra The Walking Dead som vil dukke opp i Fear The Walking Dead i 2018.

Annonse

OBS! Små spoilere fra The Walking Dead og Fear The Walking Dead følger.

Under Talking Dead natt til mandag kunne Lennie James avsløre at det er hans karakter fra The Walking Dead som vil dukke opp i den kommende sesongen av Fear The Walking Dead.

James forlater hovedserien etter sesong åtte, for å bli med i Fear The Walking Dead sin fjerde sesong. Med dette vil James starte filmingen av spin-off serien allerede i dag i Austin, Texas – en uke etter han var ferdig med The Walking Dead i Atlanta.

Morgan (Lennie James) vil dukke opp i Fear The Walking Dead. Foto: AMC

Detaljer på hvorfor Lennie James sin karakter Morgan dukker opp i sesong 4 av Fear The Walking Dead, som er tilsynelatende vil bli satt til Houston i Texas, er fortsatt uklare.

I en uttalelse sier også The Walking Dead-sjefprodusent Scott Gimple, «Selv om Morgan vil være en del av Fear, så har han enda mer historie igjen på The Walking Dead. Morgan sin historie i sesong 8 starter veien hans til å bli del i historien på Fear. Det er også viktig å se verdenen til Fear og karakterene igjennom nye, men også kjente øyne.»

Kjente TV-fjes klare for Fear The Walking Dead

Nyheten kommer etter at Fear The Walking Dead har sikret en rekke nye skuespillere i forkant av den fjerde sesongen, etter at flere faste karakterer på serien ble skrevet ut i årets sesong av serien.

To av skuespillerne er Jenna Elfman (Dharma & Greg) og Garret Dillahunt (Deadwood, The Mindy Project).

Det er ikke røpet noe om hvilke karakterer de to TV-veteranene vil spille i sesong fire.

Dette blir også den første sesongen av Fear The Walking Dead uten serieskaper Dave Erickson som sjefprodusent. Det blir Once Upon A Time-produsentene Andrew Chambliss og Ian Goldberg som sammen overtar rollen til Erickson.

Nye episoder av The Walking Dead sendes mandag 21:55 på FOX her hjemme. Fear The Walking Dead er tilbake i midten av 2018 med en ny sesong på HBO Nordic.

Sjekk ut øvrige kategorier

Kommende episoder

Annonse

Relevante nyheter

The Walking Dead-serier: