ABC satser på Lauren Cohan-serien Whiskey Cavalier og en ny advokatserie

Lauren Cohan i sin nye serie Whiskey Cavallier. Foto: ABC

To av seriene som Designated Survivor og Quantico måtte vike plassen for er avslørt. ABC satser blant annet på The Walking Dead-skuespiller Lauren Cohan i serien Whiskey Cavalier

Det ble brått slutt for Designated Survivor og Quantico. For å fylle tomrommet er det klart at actiondramaet Whiskey Cavalier blir en av høstens nykommere på kanalen. Det kan bety starten på slutten for Cohans rollefigur Maggie i The Walking Dead.

Les også: Designated Survivor er kansellert.

Les også: Quantico er kansellert.

Serien beskrives som en actionfylt dramaserie om «superagenten» Will Chase i FBI. Han ender opp med å samarbeide med CIA-agenten Francesca Trowbridge (Cohan). Sammen må de redde verden. Manus er skrevet av Dave Hemingson, mens Peter Atencio står for regi av pilotepsiden.

Trailer til Whiskey Cavalier

https://www.youtube.com/watch?v=FhYQU5eWdCo

 

Ny advokatserie

ABC satser også på nykommeren thrilleren The Fix som er skrevet av Marcia Clark. Hun ble kjent for arbeidet for statsadvokaten under O.J. Simpson-saken. Serien handler om en advokat som vender tilbake til advokatyrket etter 8 år. Årsaken til at hun sluttet var et knusende tap i en drapssak.

Annonse

Robin Tunney har hovedrollen, med en fremtredende rolle også av Adewale Akinnouye-Agbaje. Øvrig rollegalleri består av Adam Rayner, Merrin Dungey, Breckin Meyer, Marc Blucas, Mouzam Makkar, Alex Saxon og Scott Cohen.

 


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer