Designated Survivor. Foto: ABC/John Medland
Designated Survivor. Foto: ABC/John Medland
Annonse

Her snakker vi litt av et fall! Etter å ha vært en av de mest populære nykommerne i 2016 har Designated Survivor ikke maktet å levere gode nok seertall i sesong 2. ABC har derfor kansellert Kiefer Sutherland-serien. 

Designated Survivor har i Norge blitt vist på Netflix og er en av de seriene vi registrerer mest interesse rundt her på Serienytt. I USA har den mistet rundt 30% av lineær-seerne, noe som gjorde at ABC valgte å ofre serien til fordel for nye prosjekter.

Mai er måneden hvor kanalene velger hvilke serier de skal satse på for høstsesongen. Da gjøres det også plass til nye serier og i dette tilfellet gikk det ut over Designated Survivor. I tillegg har kanalen kansellert Quantico og Alex, Inc..

Siste episode av serien sendes 15. mai i USA, den kommer på Netflix rundt et døgn senere.

Designated Survivor er en spenningsserie om Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) som ender opp som USAs president etter at en eksplosjon tar livet av den forrige presidenten og det meste av hans stab.

Annonse

Vi har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her


 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer