Alex, Inc. sesong 1
Alex, Inc. sesong 1. Foto: ABC
Annonse

Det ble kun en sesong for ABC-nykommeren Alex, Inc. Serien er blitt kansellert. 

Den nye komiserien kom tidligere i vår eksklusivt til Viaplay, som nå må se nok en av sine innkjøpte serier takke for seg. Serien følger Alez Schuman, en journalist og far som sier opp jobben for å starte et eget selskap.

Dette var Zach Braffs retur til TV-serier. Han ble verdenskjent som den joviale og likandes legen i Scrubs.

ABC har ikke vært nådig i sin vårrengjøring så langt, kanalen har også kansellert Designated Survivor og Quantico. Årsaken til at kanselleringene kommer nå er at de amerikanske kanalene avgjør hvilke nye serier som skal satses på til høsten. Da må etablerte serier vike plass.

Etter å ha premiert med 4.6 millioner seere har serien opplevd at sviktende seertall i påfølgende uker. Derfor har ABC valgt å satse på andre prosjekter.

Annonse

 


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer