Quantico sesong 2. Foto: ABC Studios
Quantico sesong 2. Foto: ABC Studios
Annonse

Det ble med tre sesonger av populære Quantico. ABC har valgt å kansellere serien. 

Serien har hatt ok seertall i USA, men var i fare for å bli kansellert også etter andre sesong. Den gang gikk det bra, men nå har ABC sett det nødvendig å satse på andre serier. Derfor er det slutt etter tredje sesong.

Designated Survivor er også kansellert hos kanalen i tillegg til Alex, Inc.

I Norge var det TVNorge-nettverket som viste serien på TV, men de ville uansett ikke vist mer av den om den ble fornyet etter at de valgte å trekke seg fra enkelte avtaler. Den er også tilgjengelig på Viaplay.

Quantico handler om landets beste studenter som ankommer FBIs rekruttskole i Quantico i Virginia, der de i 20 knallharde uker skal trenes opp til å bli FBI-agenter. Alle har gjennomgått en omfattende bakgrunnsjekk, så det er nesten umulig å forestille seg at en av dem snart kommer til å bli mistenkt for å ha planlagt det største terrorangrepet på amerikansk jord siden 11. september.

Annonse

Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer