TVNorge-nettverket slutter å sende flere amerikanske seerfavoritter

Del nyheten

Det er slutt for flere sesonger av seer-favoritter som The Flash, The 100 og How to Get Away With Murder på TVNorge-nettverket. 

TVNorge-kanalene, som er del av Discovery, foretar endringer i TV-tilbudet. Det går blant annet utover fansen til flere amerikanske serier som nå pent blir nødt til å finne andre steder å se seriene. Årsaken bak har nettverket ikke ønsket å oppgi, annet enn vage meldinger om prioriteringer. På de ulike Facebook-sidene til henholdsvis TVNorge, MAX, VOX og FEM er svarene de samme når seere lurer på når nye episoder kommer: 

«Vi kommer ikke til å vise denne serien på våre kanaler lenger».

Dette er kontrabeskjed i forhold til hva nettverket signaliserte tidligere på året, både hva gjelder informasjon gitt til oss i Serienytt og til seere som har spurt via sosiale medier. Seerne som lurer på hvorfor får ingen forklaring – annet enn å slå fast at seriene ikke blir å finne på kanalen:

«Hei igjen. Det kan være mange grunner til at vi ikke fortsetter med en serie, men det er i alle fall sikkert at vi ikke kommer til å vise mer av disse to seriene» var svaret en forundret seer lurte på.

Dette gjelder blant annet Shameless, Quantico, Code BlackThe Flash, ScandalThe Originals, Supernatural, The 100, How to Get Away With Murder og siste sesong av Once Upon a Time.

Quantico sesong 2. Foto: ABC Studios
Det vil ikke bli sendt flere sesonger av Quantico på kanalene. Foto: ABC Studios

Hvorvidt andre har sikret seg rettighetene til seriene er i skrivende stund ikke kjent. Det har ikke lykkes Serienytt å få en kommentar fra TVNorge. Vi vil oppdatere dere så fort vi hører mer.

Annonse
X
X