Lethal Weapon fornyet: Seann William Scott erstatter Clayne Crawford (Oppdatert)

Annonse

Lethal Weapon er fornyet, men det blir uten Clayne Crawford i rollen som Martin Riggs. 

American Pie-skuespiller overtar – spiller ny rollefigur

Seann William Scott får hovedrollen ved siden av Damon Wayans.

Det er TVLine som avslører at serien får fornyet tillit og at Seann William Scott overtar for sparkede Crawford. Etter avskjedigelsen fra Lethal Weapon hang seriens skjebne i en tynn tråd og kanalen skal lenge ha forsøkt å finne en ny skuespiller til å overta rollen – uten hell. Flere skal ha takket nei.

Fox har nå fått napp hos Seann William Scott som etter flere dagers forhandlinger og et møte med seriens andre stjerne Damon Wayans takket ja. Han skal ikke spille Martin Riggs. Hvem den nye rollefiguren blir er enda ikke kjent.

Seann William Scott fikk sitt store gjenombrudd gjennom roller i American Pie-filmer på tidlig 2000-tall. Han har også hatt stemmen til Crash i Istid-filmene. Utover det har ikke karrien vært på samme nivå som da han fikk slo gjennom i 2001.

Han spiller for øvrig sammen med Damon Wayans sønn Damon Wayans JR. i Super Troopers 2, filmen hadde internasjonal premiere i april.

 

Sparket Crawford får støtte – Warner Bros. TV satt foten ned

Clayne Crawford har tidligere beklaget for oppførselen som fikk han sparket. Det svirrer mange rykter rundt akkurat hva som har foregått, men skittentøyvasken er en pressen er forsiktig med å gå i dybden på.

Clayne Crawford i Lethal Weapon. Foto: Fox

Det var produksjonsselskapet Warner Bros TV. som satt foten ned og nektet å fornye avtalen med skuespilleren ifølge Deadline. Det var ikke aktuelt å produsere serien for Fox med skuespilleren fortsatt tilknyttet, grunnet selskapets nulltoleranse for dårlig oppførsel på settet.

Et av de mer alvorlige tilfellene skal være en episode Clayne Crawford regisserte, hvor en skuespiller ble skadet. Crawford skal i løpet av sine to år på serien ha blitt gitt to advarsler og beordret til å gå i terapi. Kilder til The Hollywood Reporter hevder Warner Bros. TV til slutt så seg lei av at han ikke endret oppførsel til tross for tiltakene som ble gjort.

Skuespilleren gikk selv ut og la seg flat da ryktene om at FOX vurderte å sparke han ble kjent i pressen.

Damon Wayans har forholdt seg taus om saken i møte med amerikansk presse. Det skal ha vært aktivitet og diskusjon med fans på sosiale medier, men i en nylig statusoppdatering på Twitter skrev skuespilleren at kontoen hans har vært hacket og det ikke var han som har vært aktiv der. Kontoen ble så satt i «beskyttet modus». Også hans Instagram-side er blitt satt i privat-modus.

En håndfull skuespillere har uttrykt støtte til Clayne Crawford på sosiale medier, blant annet på Twitter.

https://twitter.com/Bruce_McKinnon/status/995435385705713664

Clayne Crawford har kommentert det hele via Instagram, hvor han ønsker skuespillere og øvrige i produksjonsteamet lykke til med ny sesong.

https://www.instagram.com/p/BiuysOoHfqh/?utm_source=ig_embed

Høsttilbudet til Fox nesten spikret

Lethal Weapon fornyes dermed for tredje sesong. I Norge er det Viaplay som viser ferske episoder av serien.

Det betyr at sendeskjemaet til Fox å ta form for høsten. Kanalen har fått mye tyn i sosiale medier denne uken etter at de kansellerte Lucifer og Brooklyn Nine-Nine (CBS reddet sistnevnte). De har også økset The Mick og Last Man On Earth, i tillegg til dramaseriene The Exorcist og The Brave.

Bob’s Burgers og Family Guy er derimot fornyet sammen med Star. Kanalen har også en ny vampyrserie på vei og har valgt å bringe Last Man Standing tilbake fra de døde.

Det er i skrivende stund fortsatt uklart om Gotham kommer tilbake. Fornyelsen av Lethal Weapon lover ikke godt, men Hollywood Reporter skriver blant annet at det vurderes en siste sesong med færre episoder.


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

2 KOMMENTARER

  1. Damon W har vært særdeles ufin på sosiale media helt rystende lesning og behandling av fans og stengt kontoen sin da han har eglet på seg helle sosiale media

  2. Og der gikk denne serien til helvete. En av mine favoritter serie som Clayne Crawford gjorde en fantastisk jobb. Så for han sparken. Er så synd trenger ikke viaplay lenger nå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X