Clayne Crawford skal være sparket fra Lethal Weapon

Seriens fremtid skal være i fare i følge amerikansk presse, Fox leter etter en ny skuespiller for å overta rollen.

AnnonseSe Outlander, Wisting og The Blacklist her

Lethal Weapon-stjernen Clayne Crawford har fått sparken i følge nettstedet TVLine. Årsaken skal være anklager om oppførsel som skaper et uholdbart arbeidsmiljø. 

Clayne Crawford har i ukene før den påståtte avskjedigelsen vært i hardt vær etter at nettstedet Deadline avslørte misnøye med skuespilleren fra hans kolleger. Skuespilleren beklaget oppførselen via Instagram, men det ser ut til å være til liten nytte.

Les også: Anmeldelse av Lethal Weapon

Det er ikke kommet noen offisiell bekreftelse på at skuespilleren har fått sparken, men en rekke kilder til har uttalt til TVLine at kanalen Fox ser på muligheter for å hyre inn en ny skuespiller i rollen som Martin Riggs. Anerkjente Variety har også gjengitt nyheten.

Crawford har selv, nok en gang via Instagram, uttalt at han ikke vet noe og «håper at jeg ikke er sparket». En av kildene til TVLine skal hevder også at ingen endelig avgjørelse er tatt, men nettstedet står fast ved at hans dager i serien er talte.

Lethal Weapon var ikke fornyet før saken ble kjent via pressen. Det skal være høyst usikkert om Fox velger å fortsette med serien. Sesongens siste episode ble sendt denne uken og ble også spilt inn før saken ble kjent.

I Lethal Weapon spiller Crawford den samme rollefiguren som Mel Gibson foreviget på det store lerretet i filmene ved samme navn. Finurlig nok er også Gibson en skuespiller som er omkranset i skandaler. Det toppet seg da han i 2006 kom med raseriutbrudd og antisemittiske kommentarer etter å ha blitt arrestert for å kjøre i alkoholpåvirket tilstand.

Clayne Crawford har ikke tidligere vært i hardt vær for oppførselen sin. Han ble kjent for rollen i Rectify og Serienytt snakket i 2015 med skuespillerkollega Abigail Spencer som den gang kun hadde rosende ord å si om rollebesetningen.

Les også: Criminal Minds-stjernen fikk sparken

I Norge er det Viaplay som sender ferske episoder av Lethal Weapon. Det vil trolig bli klart i løpet av få uker om det blir mer av serien, og i så fall hvem det er som overtar rollen som Martin Riggs.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer

Følg oss

Annonse

Podcast: Vi hyller farsrollen!

Oversikt: Serievinteren 2020/21

Høsten 2020 ga oss over 100 nye serier. Hvor mange nye serier kommer det til vinteren? Vi gir deg oversikt over både de nye seriene og hvilke serier som er tilbake med ny sesong.

Slik blir vinteren 2020/21 på Viaplay

Hva kommer på Viaplay i vinter? Vår oversikt gir deg høydepunktene, datoer og øvrig informasjon for vinterens premierer.

Eplekjekk action i Professionals

Professionals er en serie som passer som hånd i hanske for fans av NCIS: Los Angeles, Hawaii-Five-O og 80-tallets bekymringsfrie actionserier.
X
X