Det ble rabalder da Last Man Standing ble kansellert av ABC i 2017. Nå har ABC-rivalen Fox valgt å bringe serien tilbake fra de døde. 

Samme dag som Fox kunngjorde kanselleringen av Lucifer, The Exorcist og The Brave kom nyheten om at de satser videre på Last Man Standing.

Tim Allen er med videre som Mike Baxter. Nancy Travis (Vanessa), Amanda Fuller (Kristin), Jonathan Adams (Chuck), Christoph Sanders (Kyle) og Jordan Masterson (Ryan) er også med videre, mens det enda ikke er kjent om Molly Ephraim, Kaitlyn Dever og Hector Elizondo også kommer tilbake.

Det var ingen blid Tim Allen etter at ABC kansellerte serien våren 2017. Han fremmet påstander om at kanselleringen var politisk motivert, da han selv er republikaner. I USA er det stor overvekt av liberale i Hollywood.

– Det er ingenting mer farlig enn en likandes konservativ, sa han den gang. Med ett hadde seriens tittel fått en dobbelt-betydning. ABC-representanter nektet for at det var tilfellet

Annonse

At Fox velger å satse på serien kan også være et resultat av den populære returen til Roseanne, som i år er blant de mest sette seriene i USA. Der ble det rabalder da rollefiguren Roseanne ble avslørt som Trump-tilhenger i første episode, noe som blant annet fikk liberale Bill Maher til å reagere. Den serien sendes for øvrig på ABC, kanalen Tim Allen insinuerte å ha politiske motiver bak kanselleringen av hans egen serie.

Det ble tidligere samme uke også kjent at Fox satser på en ny vampyrserie.

I Norge er det i skrivende stund Viaplay som viser Last Man Standing av strømmetjenestene.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer