Annonse

Dårlig nytt for de mange Lucifer-fans: Fox har bestemt seg for at det ikke blir mer av serien. 

Etter at seertallene lineært falt 20% fra sesong 2 til sesong 3 valgte Fox å ta et valg som nok ikke kommer til å bli et populært et: De økser like godt serien.

Det kommer ikke som et stort sjokk, men håpet for mer av serien var der da den er antatt å være en av de usikre seriene som har flest lojale fans.

For å gjøre det hele verre kan det som blir serieavslutningen øke frustrasjonen, i følge seriens produsent Joe Henderson.

– Vi laget en sesongfinale med en stor cliffhanger slik at Fox aldri kom til å kansellere serien. I stedet kommer vi nå til å være helvetes frustrerende for dere fans. Jeg er så lei meg for det, skriver han på twitter.   

Annonse

Les også: Dypdykket: liffhangeren

Det er den norske Fox-kanalen som har vist serien på TV her til lands, mens de første par sesongene er tilgjengelig på Netflix.

Lucifer er historien om den falne engelen som har forlatt helvete for å jakte kriminelle i Los Angeles. TV-serieglade mennesker vil nok dra kjensel på noen av seriens skuespillere. Thomas Ellis fra Eastenders har hovedrollen og Lauren German (Chicago Fire) som sidekick-etterforsker, mens True Blood og Southland-kjenning Kevin Alejandro spiller hennes eks-mann. D.B. Woodside (24, Suits) og Lesley-Ann Brandt (Spartacus) har også roller i serien.

 


Vi har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her


 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer