How to Get Away With Murder er fornyet for sesong 5 av ABC

How to Get Away With Murder har overlevd den tøffe mai-måneden hvor kanalene avgjør hva de skal satse på til høsten.

I How to Get Away With Murder spiller kritikerfavoritten Viola Davis en forsvarsadvokat og professor, som sammen med sine studenter utforsker mystiske drap.

Annonse

Serien er en av de mange suksesseriene til Shonda Rhimes. Tidligere i år meldte hun overgang til Netflix i en avtale verdt 100 millioner dollar.

ABC velger å satse videre på serien, men har samtidig kansellert Designated Survivor, Alex, Inc. og Quantico.  I tillegg er komiseriene American Housewife og Fresh of the Boat fornyet, i tillegg til dramaseriene Station 19 og For the People.

 


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom