Gotham avsluttes etter femte sesong

Annonse

Gotham er fornyet av TV-selskapet Fox, men det blir også seriens siste sesong. 

Det er hos Fox det store dramaet rundt hvilke serier kanalen ønsker å satse videre på høsten og vinteren 2018/2019.

Fox har i tillegg kvittet seg med The Mick, The BraveThe Last Man On Earth og The Exorcist. Det har fortsatt ikke kommet noen avklaring rundt Ghosted og Viaplay-aktuelle LA to Vegas. Fra før er Empire, Star, The Orville, 9-1-1 og The Gifted fornyet på kanalen, med nye serier som The Passage og Proven Innocent på vei.

Etter fornyelsen av Lethal Weapon var det mange Gotham-fans som fryktet det dermed var over og ut for serien. En series sjanse til å overleve minskes for hver nye serie som lanseres eller eksisterende serie som fornyes på samme kanal.

Fox har bestemt seg for å satse videre på Gotham, i det som ventes å bli en kortere og siste sesong ifølge The Hollywood Reporter. Det betyr at produsentene kan sy sammen en skikkelig avslutning for serien som tar for seg ungdomsårene til Bruce Wayne, rollefiguren som til slutt ender opp som Batman.

I Norge sendes Gotham på TV 2-nettverket, med nye episoder tilgjengelig på TV 2 Sumo kort tid etter amerikansk førstegangsvisning.

Gotham handler om tiden før Bruce Wayne blir Gothams mørke ridder Batman. Serien tar til rett etter at Bruce sine foreldre blir brutalt myrdet. Serien er produsert av Warner Bros. Television for TV-kanalen Fox. 

 


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Oversikt over amerikanske serier som kommer tilbake for 2018/2019-sesongen finner du her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X