The Expanse

Ifølge The Hollywood Reporter er Amazon i ferd med å gi nytt liv til den kansellerte sci-fi serien The Expanse. 

Syfy kansellerte serien for et par uker siden. Produksjonsselskapet Alcon har jobbet aktivt med å finne et nytt hjem til serien, som Amazon fra før strømmer i USA – mens konkurrenten Netflix har hatt de globale rettighetene.

Les også: Dette er Amazon, Amazon Prime og Amazon Prime Video.

Det hjelper på at Amazon-eier Jeff Bezos er en stor fan av bøkene serien er basert på. Han ønsker også at Amazon har sin egen «Game of Thrones»-lignende serie (blant annet satser strømmetjenesten friskt på Lord of the Rings og Jack Ryan).

Avtalen er enda ikke sluttført, men kilder sier til The Hollywood Reporter at det er nært forestående.

Les også: The Expanse kan bli vår tids store sci-fi eventyr

The Expanse er basert på en populær bokserie av Daniel Abraham og Ty Franck. Den har Thomas Jane og Steven Strait i fremtredende roller. Satt 200 år inn i fremtiden tar den for seg kolonisering, klasseskille og storpolitikk. Noe mystisk er på ferde, som leder etterforsker Joe ALoisus Miller (Thomas Jane) og romskipkaptein Jim Holden (Steven Strait) ut to separate og livsfarlige reiser for å komme til bunns i mysteriet bak en forsvunnet kvinne.

 

Annonse


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Oversikt over amerikanske serier som kommer tilbake for 2018/2019-sesongen finner du her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!