Dette kommer på C More i februar 2018

Del nyheten

Demonjegeren Ash er tilbake i februar. Nytt periodedrama melder også sin ankomst. Her er oversikten over hva som kommer på C More i februar 2018. 

Serienytts premierekalender oppdateres kontinuerlig med nye premierer som er på vei. Nederst i artikkelen ser du liste over serier, filmer og programmer som venter deg på C More i januar 2018.

 

Nytt periodedrama

1910-boken Howards End er ansett som et mesterverk som utforsker sosiale konvensjoner, klasseskille og mellom-menneskelige forhold i England. Den nye miniserien på fire episoder ble godt mottatt av kritikerne da den ble sendt på BBC høsten 2017. Den har Hayley Atwell og Matthew Macfadyen i hovedrollen.

Howards End
Howards End. Foto: BBC

Det er også klart for ny sesong av Ash Vs. Evil Dead, som sendes få timer etter USA-premieren. Ny sesong av Strike Back blir også tilgjengelig på C More og sendes på C More Series. Episodene her er i vinter også blitt sendt på HBO Nordic.

Det kommer også nye filmer som Central Intelligence og The Space Between Us. Av filmpremiere kan C More friste med nok en Beck-film. Beck – På Tynn Is sendes 3. februar.

Du finner fullstendig oversikt under.

 

Dette kommer på C More februar 2018

Serier og programmer

februar, 2018

 

Filmer på C More

februar, 2018

 

Øvrige oversikter

Annonse