Kommer på Netflix i februar 2018: Over et dusin nye serier og sesonger

Månedsoversikter:

I februar frister Netflix med minst 6 nye serier, en håndfull nye egenproduserte filmer og nye sesonger av serier som Marseille og Dragerytterne: Ukjent Terreng. Her er oversikten!

Vår premierekalender oppdateres kontinuerlig med nye premierer som er på vei. Nederst i artikkelen ser du liste over serier, filmer og programmer som venter deg på Viaplay i februar 2018.

Romanse og Sci-fi

Valentines Day er i februar og det mangler dermed ikke på romantiske tillegg hos Netflix. Det går primært i filmer, fra egenproduserte Irreplaceable You og When We First Met til en håndfull klassikere som Love Actually og Brokeback Mountain.

På sci-fi fronten er det knyttet stor spenning til storsatsingen Altered Carbon. Her er handlingen satt til fremtiden, hvor det menneskelige sinn kan digitaliseres. Å dø er nå ikke mer enn en ubeleilighet, da sinnet er lagret på en «hjernebark», som enkelt kan plasseres i en ny kropp, kalt «sleeves».

Altered Carbon. Foto: Netflix

Et annet spennende tillegg til tjenesten er Netflix-originalen Mute, om en stum bartender som forsøker å finne sin livs kjærlighet, som har forsvunnet sporløst. Sci-fi dramaet har Alexander Skarsgård og Paul Rudd i fremtredende roller, det er Moon-regissør Duncan Jones som står bak.

Sean Bean-serie klar for tjenesten

De to første sesongene av The Frankenstein Chronicles kommer også på tjenesten. Serien er i ferd med å bli en kult-klassiker etter premieren i 2014. Netflix har nå investert i serien, som er fornyet for tredje sesong. Det ventes at de vil satse friskt på serien om den blir en suksess på tjenesten. Sean Bean (Game Of Thrones, Ringenes Herre) har hovedrollen som en detektiv som jakter en drapsmann i Londons gater i 1927.

Det blir også nostalgi-moro i komedien Everything Sucks, som parodierer 90-tallet. For krimfansen blir nok Seven Seconds et must å få med seg, som utforsker de menneskelige historiene bak overskriftene.

For western-fans kan nok Damnation virke fristende. Men vær obs på at den nye serien alt er kansellert av USA Network. Det betyr at det er lite trolig det dukker opp ny sesong, med mindre Netflix velger å satse på serien på egenhånd.

Full oversikt finner du under. Vi tar forbehold om at endringer kan oppstå. Nye serier, filmer og programmer legges til fortløpende. 

Dette kommer på Netflix i februar 2018

Flere serier og filmer, spesielt innkjøpte serier, blir lagt til så fort vi får informasjon fra Netflix.

Se også:

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X