Peaky Blinders

C More frister med en håndfull serier og en rekke filmer. Her er oversikten over alt nytt som kommer på C More i november 2017!

Vår Premierekalender oppdateres daglig med nye informasjon om alt som er nytt. Nederst finner dere liste for C More.

 

The Girlfriend Experience sesong 4 kommer 6. november

Trolig er det størst forventninger knyttet til sesong 4 av Peaky Blinders, som kommer med blodferske episoder i starten av måneden. Mer om det kan du lese her.

I tillegg er ny sesong av Starz-serien The Girlfriend Experience klar for tjenesten, kun en dag etter USA-premiere. Antalogiserien fokuserer på nye karakterer i de 14 episodene som kommer, med Loisa Krause, Anna Friel og Carmen Ejogo i hovedrollene.

Annonse
Modus Kim Cattral
Kim Cattral som USAs president i Modus sesong 2.

For den svenske serien Modus blir det forsvinningen av USAs president som blir mysterium som må løses i sesong 2, med Kim Cattrall (Sex og Singelliv) som nytt tilskudd.

Les mer: Modus sesong 2 kommer 2. november.

Nærmere 30 filmer

C More starter også å vise The Trip og oppfølgeren The Trip to Italy. Tjenesten vil vise den nye miniserien The Trip to Spain fra desember av. Komiserien fikk i sin tid strålende kritikk.

På filmfronten er det i sedvanlig stil en blanding av filmer fra siste par år og forrige tiår, filmer som alt er blitt vist på kino. En premiere er det med dokumentarfilmen Nude fra Starz.

Forsaken
Forsaken, med Kiefer og Donald Sutherland, kommer 3. november.

Det blir blant annet skrekk i Tank 432, komedie med Bryan Cranston i Why Him? og fra-sønn Sutherland i Forsaken.

Alt innhold på C More Series og C More First blir også tilgjengelig på strømmetjenesten C More. Kunder som har utvidet TV2 Sumo-pakke kan også se C More innhold.

 

Dette kommer på C More november 2017

Serier og programmer

november, 2017

 

Filmer på C More

november, 2017

 

Øvrige oversikter

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer