Modus
Annonse

Gjør deg klar stjernespekket retur fra Anne Holt-serien. Modus sesong 2 kommer 2. november på C More og TV2 Sumo.

Den svenske krimserien fra den norske kjendisadvokaten og forfatteren Anne Holt hadde premiere høsten 2015. Serien er en originalproduksjon fra C More og ankommer både der og TV2 Sumo (som eier norske C More).

Stjerner på plass

Første sesong, basert på boken Pengemannen, fokuserte på psykologen Inger Johanne Vik som ble involvert i en etterforskning av flere brutale mord. Sammen med etterforsker Ingvar Nymann (Henrik Norlen) startet jakten på gjerningsmannen.

I sesong 2 er det USAs president som ender i trøbbel. Hun forsvinner sporløst etter et statsbesøk i Stockholm, som selvfølgelig skaper store spenninger mellom USA og Sverige. Ingvar og Inger får dermed litt av en sak å nøste opp i.

Modus Kim Cattral
Kim Cattrall er klar for Modus. Foto: TV2

Kim Cattrall, kjent for Sex og Singelliv, inntar rollen som USAs president. Billy Campell spiller presidentens ektemann og Greg Wise spiller presidentens høyre hånd Warren Schifford, som for å komplisere det hele ytterligere også var Inger Johanne Viks tidligere mentor i FBI.

Annonse

Helgen fylt opp av premierer

Modus sesong 2 har premiere på C More samme dag som Grenseland og Salvation kommer på TV2 Sumo. Det blir valgets kvaler den torsdagen og enklere blir det ikke når fredagen følger. For da er det Viaplay som trår til med S.W.A.T. og ALEX, Netflix har klar Alias Grace og NRK Vikingane sesong 2.

Det blir dermed nok å velge mellom for helgeunderholdning blant serielystne.

Du finner oversikten i vår premierekalender (for abonnenter er det utvidet oversikt). 

Annonse