Nok en populær serie tilbake i september: Victoria sesong 2 kommer på NRK

Annonse

Victoria sesong 2 har fått sendedato på NRK 3. september.

ITV, som står bak Victoria, satt britisk premièredato for den etterlengtede nye sesongen til 27. august. NRK avventer ikke og har satt opp serien påfølgende søndag. Dermed sparkes september igang med en av fjorårets mest populære serier.

Les også: – Victoria sesong 1 reddes helt på tampen.

Totalt 8 episoder og en julespesial er bestilt av ITV, som forventer at serien fortsetter flere sesonger fremover etter fjorårets solide seertall. Det er gode tider for periodedrama som Victoria. Netflix har blant annet The Crown (tilbake i november) som tar for seg det britiske kongehuset, mens fransk kongelig drama er team i Versailles.

I sesong 2 av Victoria må den unge dronningen håndtere livet som monark, nybakt mor og kone –  i tillegg til store utenrikspolitiske utfordringer. Jenna Coleman og Tom Hughes har hovedrollene.

For seriefrelste blir september en travel affære. Victoria premierer samme helg som ny sesong av Narcos på Netflix, og få dager før nye sesonger av Outlander og American Horror Story. I tillegg kommer nye serier som The Deuce på HBO Nordic og Hassel på Viaplay.

Alle nye sesonger og serier finner abonnenter oversikt over her. Det er også mulig for alle å sette seg opp på e-post varsling over nye kommende premierer i vår premierekalender.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X