Nå vet vi når Narcos sesong 3 kommer

Annonse

Narcos-sagaen om Pablo Escobar er over, men spenningsdramet om kokain-bransjen forsetter. Netflix har i dag avslørt at sesong 3 kommer 1. september. 

Noen ville kanskje forventet at Narcos var over da historien om Escobar tok slutt, men neida. Netflix-serien er fornyet for både sesong 3 og 4, hvor historien om andre narkokarteller blir drivkraften.

En av de siste øyeblikkene fra sesong 2, hvor Agent Peña (Pedro Pascal) blir spurt om hvor mye han vet om Cali-kartellet, sparker igang hendelsene som vil utgjøre sesong 3. 

Når Narcos kommer tilbake vil fokus være på Cali-kartellet, ledet av Gilberto Rodriguez Orejuela (Damian Alcazar), Miguel Rodriguez Orejuela (Francisco Denis), Pacho Herrera (Alberto Ammann) og Chepe Santacruz Londono (Pepe Rapazote). En stor forskjell fra Escobar er hvordan kartellet jobber med bestikkelser fra regjeringen og arbeider med å holde volden ute av nyhetsbildet, altså det motsatte av Escobar som brukte det til å vise makt. 

Som Peña sier i traileren; Mens verden var fokusert på Escobar ble Cali til det største kokainkartellet i historien. Inntrykket om at de ikke var like ille som Escobar er intet annet enn en illusjon.

I tillegg kommer det en rekke nye karakterer denne sesongen, som inkluderer DEA-agentene Chris Feistl (Michael Stahl-David, Show Me A Hero) og Daniel Van Ness (Matt Whelan), som med entusiasme og med manglende erfaring deltar i operasjonen til DEA. Andre nye karakterer er Franklin Jurado (Miguel Angel Silvestre, Sense8) – kartellets hvitvasker som uvitende setter sin kone, Christina (Kerry Bishé, Halt and Catch Fire), i dødelig fare.

Steve Murphy (Boyd Holbrook) vil ikke være en del av denne sesongen. 

Sesong 3 av Narcos har premiere 1. september. Du kan sjekke vår premierekalender for flere premieredatoer. Sjekk også ut vår Netflix-kalender

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X