Annonse

desember, 2017

2017fre08des00:01PremiereThe Crown sesong 2NetflixSjanger:Drama,Periodedrama

Detaljer

Her finner du premièredato og informasjon for The Crown sesong 2. 

Basert på den prisvinnende forestillingen The Audience, forteller The Crown historien om dronning Elizabeth II sitt liv. Rollen som dronning Elizabeth II spilles av Claire Foy. Matt Smith har rollen som prins Phillip.

The Crown ble fornyet i november 2016 og det forventes at det blir enda flere sesonger av serien. I en tredje sesong vil skuespillerne byttes ut til fordel for eldre skuespillere. 

 

Beskrivelse fra Netflix

The Crown gjenforener den kritikerroste manusforfatteren Peter Morgan (The Queen, Frost/Nixon) med regissør Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours) og produsent Andy Harries (The Queen). Basert på den prisvinnende forestillingen The Audience, forteller The Crown historien om dronning Elizabeth II sine tidlige år som regent fra innsiden.

Andre sesong av The Crown starter med at Hennes Majestets Forsvar kjemper en ulovlig krig i Egypt og slutter med fallet til hennes tredje statsminister, Harold Macmillan, etter en ødeleggende skandale.
 
The Crown fortsetter krøniken om de store politiske og globale hendelsene som har definert og formet andre halvdel av det tjuende århundre.

 

Teaser

Tidspunkt

(Fredag) 00:01

Kanal/tjeneste

Netflix

X
X