Unbreakakble Kimmy Schmidt er fornyet for sesong 4. 

Slutt på rekken av Netflix-kanselleringer

Strømmetjenesten har den siste tidd sådd mer tvil blant fans av sine serier med uttalelser fra sjef og eier Reed Hastings om at de må begynne å kansellere flere serier og vinklet det som et tegn på at tjenesten er villig til å ta større sjanser. 

En uttalelse som kom dagen før Sense8 ble økset, til store protester. De siste månedene er også Bloodline, The Get Down og Marco Polo blitt kansellert. Felles for de seriene er at de alle er dramaserier med ganske heftige budsjett, uten at de har opplevd samme suksess som blant annet Narcos og House Of Cards. For The Get Down fikk vi den spesielle situasjonen hvor en Netflix-serie kun fikk en sesong. 

Unbreakable Kimmy Schmidt er fortsatt god butikk for strømmetjenesten.

Bedre går det med komiseriene, som er billigere å produsere og antagelig også når ut til flere. Sistnevnte er vanskelig å si, da Netflix er notoriske til å holde strømme-dataene sine hemmelige, til frustrasjon for journalister, analytikere og til dels også skuespillere og serieprodusenter (da det gjør det vanskeligere å sette verdi på arbeidet i forhandlinger). 

Tilbake i 2018

Unbreakable Kimmy Schmidt var del av den første bølgen med Netflix serier, den premierte i mars 2015. Den ble av kritikere fremhevet som «strømme-æraens første fantastiske komisere». Serien har mottatt 11 Emmy-nominasjoner i en rekke kategorier. 

Sesong 4 forventes å premiere våren 2018. 

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer