Netflix har bestemt seg for å avslutte Bloodline etter neste års tredje sesong. 

I en pressemelding med det sedvanlige roset som enhver pressemelding har, loves det en spennende slutt når serien vender tilbake i 2017.

Serien, som Netflix står bak sammen med Sony Pictures Television (som produserer den), får også en kortere siste sesong med 10 episoder fremfor de opprinnelig tiltenkte 13, i følge THR. Dette betyr at serien får en kortere levetid enn de 5-6 sesongene serieskapere Glenn Kessler og Daniel Zelman så for seg.

Hvorfor Netflix har valgt å økse Kyle Chandler-serien er vanskelig å si, da Netflix tviholder på seertall. Vi lekte oss med en liste basert på IMDB-stemmer, og om den er noen indikasjon har ikke Bloodline vært i nærheten av å være tjenestens største trekkplaster. I tillegg har skatte-incentivet i innspillings-staten, som ga produksjonen endel finansiell støtte, nå utgått. Noe som betyr en dyrere tredje sesong. Det ser ut som selv Netflix-pengebingen har sine begrensninger, dette er kun den tredje serien Netflix har vært tungt involvert i som har blitt økset (Lilyhammer og Hemlock Grove de to øvrige).

Første sesong fikk mye ros, og skuespillerne Kyle Chandler og Ben Mendelsohn (som vi for øvrig intervjuet) fikk hver sin Emmy-nominasjon. Andre sesong fikk hardere medfart, også av vår anmelder Steffen.

Vi får håpe på en god slutt på historien om familien Rayburns og alle deres hemmeligheter. Fans av serien kan fortsatt håpe på at Sony Pictures Television forsøker å finne et nytt hjem til serien.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer