For første gang kansellerer Netflix en serie etter kun en sesong

The Get Down er kansellert

Annonse

Den ambisiøse dramaserien fra Netflix kommer ikke tilbake etter en tidkrevende og dyr produksjonsprosess for sesong 1, i følge Deadline.

The Get Down handlet om miljøet i Sør-Bronx i New York på slutten av 1970-tallet, spesielt en gjeng ungdommer som sammen dannet gruppa The Get Down Brothers. 

Dramaserien ble skapt av regissør Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge!) og Stephen Adly Guirgis. Det var den første TV-serien av Luhrmann, og den gikk igjennom en langvarig og vanskelig produksjonsprossess, med både endringer av sjefprodusenter og manusforfattere.

Den var også nevnt som å være en av de dyreste Netflix-produksjonene med en prislapp på 120 millioner dollar for den første sesongen bestående av 12 episoder. Utsettelsene til produksjonen ledet også til at sesong 1 av serien ble delt opp i 2 deler, med den første delen som slapp i august 2016, og den andre delen nå i april i år. 

Sesong 1 var utvilsomt et verk av Luhrmann med et tydelig preg av kjennetegnene til regissøren. Det er også nevnt at hvis sesong 2 hadde blitt noe av, ville det også være uten Luhrmann så mye involvert. Regissøren har også delt et personlig brev til fansen på sin Facebook-side, som du kan lese her.

The Get Down blir dermed den første Netflix-serien kansellert etter en sesong, sesong 2 var planlagt av Luhrmann og Co. Foreløpig avventer strømmetjenesten med å fornye Dear White People og Girlboss, men det er forventet at begge de to seriene vil få nye sesonger. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X