Kan selv en zombieserie gå for langt? Sesongstaren til The Walking Dead skapte, som forventet, furoe og oppstandelse.

Obs! Spoilere fra sesongstarten følger.

Det var brutalt da Negan (Jeffrey Dean Morgan) hamret løs, drev psykologisk tortur og fikk fans verden over til å bli regelrett kvalm (jeg ble i hvert fall). Først Abraham (les forøvrig vårt intervju med skuespiller Michael Cudlitz om scenen). Så Glenn. Før han var på nippet til å tvinge Rick til å kutte av sønnens arm.

Vi har alt sett det meste av grafiske faenskap i The Walking Dead. De har tross alt kuttet opp døde og smurt seg inn med levningene, for ikke å snakke om kannibalisme. Men akkurat Glenns smadrede hode kan ha blitt for mye for enkelte.

Annonse

Vox omtalte det som «dumt» og «avskyelig», mens en i kommentarfelt på NRK nok oppsummerte mye av det som gikk igjen på twitter: «Ultravald av pinleg sadistisk karakter»Andre er langt mer positivt og beskriver det hele som akkurat hva serien trengte.

Selv vet jeg ikke hvor jeg ender angående «ultravolden». Jeg satt med hjertet i halsen gjennom hele episode, her var det så mye fantastisk regi og fortellergrep. Avbrutt av kvalme når balltreet hamret løs, og scenen med Rick og sønnen klarte jeg ikke engang å se hele av (jepp, pysete). Det var den vanskeligste episoden å se siden en viss voldtekst-episode i første sesong av Outlander.  Hele poenget med episoden var å bryte ned Rick, noe som gikk Vox-recapper hus forbi.

Men hva sier dere lesere? Er dette for grafisk?

[poll id=»74″]

Sjekk også ut Steffens recap av episoden. Interessert i cliffhangere? Da kan du lese mer om fenomenet i dette dypdykket.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here