Annonse

The CW, nettverket bak The 100, Arrow, The Flash, The Vampire Diaries og Supernatural kom med mange oppdateringer under den årlige TCA. Den artigste var nok at Kevin Smith skal reggisere en kommende episode av The Flash.

Kevin Smith?

Om du er en av de som lurer på hvem Kevin Smith er, vel da bør du se filmen Clerks fra 1994. Den gjorde seg bemerket i det som alt var et av tidenes beste filmår, med The Shawshank Redemption, Dumb And Dumber, Pulp Fiction og Forrest Gump blant de mange kvalitetsfilmene. Clerks var noe ganske annet og introduserte oss alle til bisarre samtale-emner, eksempelvis hvor etisk det egentlig var å sprenge Death Star i Star Wars episode VI.

Han er en velkjent filmgeek og fan av superheltsjangeren, med komiske beretninger om livet i kulissene. Han var blant annet med og skrev manus for en Supermann-film (med Nicholas Cage som Supermann) som aldri ble noe av. Hele prosjektet har siden – takket være Smiths beretning om erfaringen – blitt velkjent for å vise absurditeten i Hollywood.

Smith har regissert og skrevet manus for en rekke filmer, men superheltfilmer har han uttalt at han holder seg borte fra. Avholdenheten gjelder tydeligvis ikke The Flash, for The CW-sjef Mark Pedowitz kunne avsløre at Smith skal regissere en episode. At Smith er en fan avslørte mannen, som også har egen podcast, med en video fra desember hvor han etter egne ord vil vise «hvordan det ser ut når en feit man gråter til en TV-serie». Se selv, det er fornøyelige greier.

Annonse

The CW gir ikke opp Crazy Ex-Girlfriend, The Vampire Diaries og The Originals

Andre nyheter Mark Pedowitz kunne komme med var at de hadde full tillit Crazy Ex-Girlfriend. Noe så sjeldent som en CW-serie som vinner Golden Globes (for seriens stjerne Rachel Bloom), denne lider av sviktende seertall og gir nettverket litt hodebry. De har ikke for vane å ha serier som kritikere gjerne omfavner, nå er de med ett i samme klubb som andre nettverk med serier som vinner priser og omdømme, men som ikke leverer som ønsket på seerfronten.

crazy-ex-girlfriendEnn så lenge ser det ut til at serien får fortsette, og Pedowitz sier det ikke er plan å forsøke å gjøre kreative grep for å lure inn flere seere.

Når det gjelder flyttingen av The Vampire Diaries og The Originals til fredager hevder han dette ikke er et «eksil-grep», men ment å styrke fredagen. Han var til og med positiv for muligheter til ny sesong av Reign, en serie som presterer såpass dårlig at det ville vært en stor overraskelse.

Les også: Serieprognosen: Vampyrer ut, superhelter inn?

Håper på Netflix-effekten, kan bli flere superhelter

The CW sliter med seertall, hvis man måler på «gamlemåten», men håper at seriene – spesielt de som sliter – får «Netflix-effekten». Med det menes effekten av at seere oppdager serienes første sesonger på tjenesten, for så å se de nye episodene på The CW. The 100 er blant seriene som har fått mye god omtale og flere oppdager via Netflix.

Les også: 692 000 så Mammon-premieren. Hva skyldes «fallet»?

I tillegg vil ikke Pedowitz avvise at det kan komme enda en superheltserie i CW-familien. Akkurat nå har de tre med Arrow, Legends of Tomorrow og The Flash – med stadig hinting til at The Flash vil ha en cross-over episode med Supergirl (en serie som er på CBS, The CW valgte å ikke gå for den serien). Det er et logistisk mareritt å få til, men de involverte er positive til det og sier en avklaring vil komme i løpet av en måneds tid. .

En potensiell serie med en kvinnelig superhelt er Vixen, som dukker opp i en kommende episode av Arrow. «Forhåpentlig kan Vixen bli noe eget – og hvis ikke, bli med i Legends Of Tomorrow» sa Pedowitz.

Nettverket har alt en animasjonsserie om Vixen, som for øvrig ble fornyet, og de har nok lagt merke til at superheltserier med kvinner i hovedrollen ble en ny greie i 2015 (Supergirl, Jessica Jones og til en viss grad Marvel’s Agent Carter, som er satt til Marvel-universet men uten superhelter).

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer