Amerikanske The CW har kunngjort premieredatoer for Legends Of Tomorrow og The 100, som begge skyver ut veteranseriene The Vampire Diaries og The Originals fra den populære torsdagskvelden.forøvr

Prison Break-stjerner i ny serie

På sensommeren ble det kjent at Prison Break vender tilbake på FOX-nettverket. Både Dominic Prucell og Wentworth Miller er tilbake i hovedrollene. De to har det travelt, siden de også er del av skuespillerensemblet til superheltserien Legends Of Tomorrow.

Serien (se trailer øverst) er en spin-off fra The Flash og Arrow, som begge går på The CW. Brandon Routh (Superman Returns), Victor Garber (Alias, The Flash), Caity Lotz (Arrow), Ciara Renée, Falk Hentschel og Franz Drameh (Edge Of Tomorrow) har andre roller som ulike superhelter ledet av tidsreiser Rip Hunter, spilt av Arthur Darvill (Doctor Who, Broadchurch).

I serien reiser helter gjennom tid for å stoppe skurken Vandal Savage, en mystisk skikkelse som lever evig. Han dukker for øvrig opp i The Flash og Arrow episoder neste uke (USA-sendetid), hvor de to heltene må samarbeide for å bekjempe han. Det vil nok fungere som en kick-start for Legends Of Tomorrow.

The Vampire Diaries og The Originals på vei ut?

Serien vil, sammen med The 100, fronte torsdagskvelden for The CW. Noe som tidligere var forbeholdt vampyrseriene The Originals og The 100. De to seriene flyttes til fredager, en kveld som er langt mindre attraktiv på det amerikanske fjernsynsmarkedet (i motsetning til her hjemme, hvor TV-vanene er litt annerledes).

Om det trekket signaliserer slutten for de to veteranseriene er tidlig å si, men det er ikke akkurat en tillitserklæring. Seertallene har derimot vært solide, tross at The Vampire Diaries har mistet en av sine stjerner denne sesongen. Etter seertall så langt å dømme er begge seriene ganske sikker fornyelse, men det spørs hvordan de nå presterer på fredagene. For øvrig gjorde nettverket det samme med Smallville i sin tid og ga torsdagene til The Vampire Diaries, serien klarte likevel å prestere nok til å få nok en håndfull med sesonger. Arrow og The Flash er fortsatt nettverkets sterkeste kort og nettverket ser ut til å omfavne superheltsjangeren i sin videre satsing.

The100The 100 har vært en voksende stjerne og opplevde mye ros i sesong 2. Du kan lese mer om den i vår nye artikkelserie The Stumble Upons. Serien går på FEM her hjemme og vil nok dukke opp igjen der i 2016. I USA premierer den 21. januar, rett etter Legends Of Tomorrow. Hvor sistnevnte ender opp her hjemme vet vi ikke enda. De to andre seriene i franchisen er splittet opp på henholdsvis TV2-nettverket (Arrow) og TVNorge-nettverket (The Flash).

Du kan sjekke ut Serieprognosen for oppdatert status på seriene.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
4 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Geir Inge Keiserås
Geir Inge Keiserås
4 år siden

Jeg gleder meg skikkelig til Legends of Tomorrow og The 100.
Skurken heter forøvrig Vandal Savage, ikke Randal^^
Og The Flash og Arrow har pause denne uken og kommer tilbake neste uke med midtsesongfinalene.

Dotten
4 år siden

Godt du passer på, rettet opp leif 🙂

Geir Inge Keiserås
Geir Inge Keiserås
4 år siden

Jeg gleder meg skikkelig til Legends of Tomorrow og The 100.
Skurken heter forøvrig Vandal Savage, ikke Randal^^
Og The Flash og Arrow har pause denne uken og kommer tilbake neste uke med midtsesongfinalene.

Vidar Daatland
4 år siden

Godt du passer på, rettet opp leif 🙂